zondag 22 november 2015

Bijna zover: Black Friday

Goodmorning, ladies! Vandaag heb ik een hele korte update voor jullie. Maar wel eentje die de moeite waard is. Bespaar je centjes tot vrijdag. Want dan is het weer zover: aanstaande vrijdag is het weer Black Friday!


Black Friday is heel erg Amerikaans, maar je merkt dat ook steeds meer Nederlandse winkels dat overnemen. Vorig jaar liep ik op die vrijdag bij ons in het dorp en zelfs de meest suffe winkels hadden een "black friday" aanbieding. Black Friday is in feiten de dag na Thanksgiving. Terwijl ze in Amerika de dag ervoor dus dankbaar zijn voor alles en iedereen, de vrijdag daarna gaan ze los met koopwoede. Een soort "3 daagse" van de Bijenkorf, maar dan nog extremer. De aanbiedingen op Black Friday zijn soms legendarisch te noemen en sommige merken brengen zelfs producten uit speciaal voor Black Friday die dus -je raadt het al- slechts die dag verkrijgbaar zijn.

Maar wat kun je allemaal kopen op Black Friday? Wij, als beauty liefhebbers, zijn altijd heel blij met dit soort Sephora aanbiedingen (al moet ik heel eerlijk zeggen dat ze dit jaar niet heel anders zijn dan vorig jaar). Houd verder websites zoals Temptalia in de gaten voor de beste "Black Friday deals" in de gaten. Maar ook voor kleding zijn er genoeg aanbiedingen te vinden. Google daarvoor eens naar de "Black Friday deals". Hoe dichterbij vrijday hoe meer aanbiedingen je zult vinden. Veel shopplezier alvast!

4 opmerkingen:

 1. Misschien doe ik er dit jaar wel aan mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt al zo lang aan het aftellen naar black fiday! Heb er echt zin in! :D
  Blij om te lezen dat ik niet de enige ben die hier naar uitkijkt ;)

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik steek mijn kop heel erg in het zand voor Black Friday.. zelfs de lokale Pour Vous doet mee en heeft een Black Friday actie... aarrrggh! Ik wil echt minder geld uitgeven aan beauty stuff want het geld vloog mijn zakken weer uit deze maand ;-) en Sint en Kerst moeten nog komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha dat is dit jaar ook mijn strategie een beetje :P

   Verwijderen