zondag 1 november 2015

E.l.f. blush in Passion Pink

Baked / gebakken blushes kunnen zo mooi en natuurlijk staan. Vaak vervangen ze ook nog eens je highlighter, waardoor je dus 2 producten in 1 hebt. Makkelijk, snel en vooral erg mooi. Vandaag wil ik aan jullie mijn mooie baked blush van EyesLipsFace laten zien.De baked blushes van e.l.f. zijn er in verschillende kleuren: van heel licht (die je dus echt als highlighter kunt gebruiken) tot wat donkerder bronzy-achtig. Ik heb gekozen voor de een na donkerste kleur die in de webshop verkrijgbaar is, maar schrik hier niet van. De baked blushes zijn over het algemeen vrij subtiel en geven meer een mooie gloed aan je gezicht dan extreme kleur. Zo is het ook met deze blush. Passion Pink is een medium mauve/roze kleur. Je ziet er zowel roze als beige strepen doorheen en dat is ook precies datgene wat het mooie effect creƫert.
Het voordeel van baked blushes is dat je er moeilijk mee kunt overdrijven. De kleur moet je wel een beetje opbouwen voor meer intensiteit. De swatches op mijn hand heb ik dan ook in 2-3 lagen aangebracht. Zoals je ziet hangt de kleur heel erg van de lichtinval. Bij direct licht zie je vooral de gloed. Kijk je er van de zijkant naar, dan zie je duidelijk de kleur. Dit is het perfecte effect voor elke dag. De blush die je makkelijk overdag kunt dragen zonder dat iedereen je blush duidelijk ziet zitten. Ideaal voor elke make-up look, of je voor "all natural" gaat of juist voor wat heftigere smokey eye.
En het is een blush die vrij lastig is om op de foto vast te leggen, maar ik hoop dat jullie zo een beetje het idee krijgen. Op de bovenstaande foto's zien jullie hoe subtiel het effect is. Ik vind het heel mooi! Een hele makkelijke blush die werkelijk bij alles past. Soms kijk ik in de spiegel en dan denk ik alleen de gloed te zien. Dan kijk ik later op de dag bij ander licht in de spiegel en dan zie ik duidelijk de roze kleur. De blush-deeltjes spelen heerlijk met het licht en dat maakt hem zo bijzonder. Ik hou er wel van!Zoals wij van e.l.f. gewend zijn gaat het niet alleen om de kwaliteit, maar ook om goedkope make-up. Deze baked blush kost dan ook slechts €4 en is verkrijgbaar via EyesLipsFace webshop. Bonus: er zitten extra verzorgende extracten in.

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig kleurtje die me ook lekker draagbaar lijkt! Ik ben benieuwd naar de andere kleuren!
    XOXO Esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze ELF blushes had ik nog niet gezien, erg mooi vnd ik! Wel super natuurlijk maar ideaal voor een werkdag!

    BeantwoordenVerwijderen