woensdag 18 november 2015

Geshopt in Antwerpen

Afgelopen maandag heb ik samen met Peggy in Antwerpen geshopt. Het was heel gezellig, wij hebben lekker gegeten en de "shop schade" viel uiteindelijk eigenlijk wel mee. Het is weer een random haul geworden met van alles en nog wat. Een beetje beauty en een beetje fashion, maar wel allemaal leuke dingen (en in het teken van de periode waar ik nu in zit natuurlijk). Kijken jullie mee?Ik had eigenlijk niet per se iets nodig, maar toch zie je dan vaak dingen die je naam roepen. En vooral in Antwerpen, waar ze een paar leuke winkels en merken hebben die hier in Nederland minder makkelijk te vinden zijn.Allereerst, Kiehl's! Ik wilde bijna met lege handen naar buiten lopen, maar het is dus niet gelukt. :) Je kunt tegenwoordig een huidanalyse bij Kiehl's laten doen. Dat gaat heel snel, met strips die op je wangen en voorhoofd komen (kan gewoon met make-up op). Ook wordt vochtbalans van je huid gemeten. Het resultaat was best verrassend! Wat blijkt? Ik heb geen vette, maar een gemengde huid. Mijn voorhoofd is normaal/vet en mijn wangen zijn normaal. Nu heb ik zelf het idee dat vooral mijn t-zone erg vet is en dat de anti-shine producten toch wat invloed op de uitslag hebben gehad. Maar Peggy bleek een vettere t-zone te hebben en die gebruikt natuurlik ook een anti-shine primer. Mijn wangen bleken gelukkig normaal te zijn en ook de vochtbalans daarin was goed op pijl. Toch leuk om te weten! Dit betekent dat ik terecht dus hydraterende gezichtsverzorging moet blijven gebruiken en vooral erg uitdrogende producten moet vermijden.

Naar aanleiding van de huidanalyse is mij onder andere de Iris Extract Activating Treatment Essence geadviseerd. Oh ja, hier heb ik veel goede dingen over gehoord, die moet ik gewoon hebben! Het is dus een extra stap in mijn routine die je tussen de toner en het serum (of dagcréme) hoort te gebruiken. Dit product zorgt ervoor dat alle eigenschappen van de producten die je daarna aanbrengt nog beter door je huid worden opgenomen. Ik ben heel erg benieuwd, maar ik heb nu al het gevoel dat dit een favorietje gaat worden! Ook heb ik de Micro-Blur Skin Perfector meegenomen, waar ik ook weer heel veel positieve dingen over gehoord heb. Het is een primer die je poriën doet laten "verdwijnen" en op langer termijn de conditie van je huid verbetert. Matterende primer met benefits dus, klinkt heel goed!
H&M in Antwerpen is lekker groot en dus ging ik meteen opzoek naar hun mama-afdeling. Daar hadden ze best wat keuze en dat was leuk om even rond te snuffelen. Uiteindelijk heb ik een pak maillot gekocht (al vraag ik mij af of het écht positie-maillot is) en een lange trui/jurkje met zilveren accenten. Die laatste heb ik natuurlijk speciaal voor de feestdagen gekocht, omdat ik straks anders echt niks feestelijks heb om aan te trekken. En zo doe ik straks toch nog een beetje mee. ;)
Nog een jurkje, alleen deze is van Forever 21. Dit is een gewone gebreide jurk in mijn maat, maar hij paste als gegoten, ook over mijn zwangere buik. Hij is lekker lang, dus dat is weer eens wat anders. Perfect voor bij mijn nieuwe maillot. En ik wil het gaan dragen samen met een grof gebreide vest van Primark die ik nog niet zo lang geleden heb gekocht.
Bij New Look heb ik wat sokken gekocht met het oog op de periode over een paar weken. De kans is namelijk best groot dat ik na de bevalling een paar dagen in het ziekenhuis moet blijven en dan wil ik graag wat warme sokjes hebben. Dus deze gaan straks in mijn "vluchttas", zoals dat mooi heet. Ook heb ik een super schattige pyjama broek gekocht, ik kon het niet laten! Hij is lekker fout en kerst-ig, lekker grote maat, dus mijn buik moet er vast in passen.Ik sluit af met nog wat beauty goodies. Bij New Look hebben ze blijkbaar ook leuke make-up, maar ik moest natuurlijk vooral tussen de nagellak snuffelen. Niks spannends... totdat ik bij de glitter kleurtjes kwam. Deze twee riepen natuurlijk mijn naam, dus die moesten gewoon mee! Bij iU keek ik mijn ogen uit wat huidverzorging betreft. Ik hou van die apothekersmerken die ze daar verkopen en uiteindelijk nam ik alleen dit product van Avéne mee. Het is een anti-acné crème die ik eens in de zoveel tijd wilde gaan gebruiken... alleen pas thuis zag ik dat hij afgeraden wordt tijdens de zwangerschap... lekker dus. Nou ja, ik berg hem nog voor een paar weekjes op. Er zat ook een stiftje bij die je plaatselijk op onzuiverheden kon gebruiken. Daar stond niks bijzonders op en gezien de ingrediënten kan het ook geen kwaad. Zo'n stiftje is altijd een handig hulpmiddeltje tegen de onzuiverheden, dus ik ben er voor nu heel blij mee.

Wat vinden jullie van mijn geshopte spulletjes?

8 opmerkingen:

 1. Netjes geshopt :-) Ik ben zwaar fan van die zachte comfy sokken. Ik draag ze zelf ook altijd in huis, heb nogal snel last van koude voeten dus ik heb speciaal van die sokken gekocht om thuis mee te kunnen rondsjokken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalige (shop)stad he antwerpen! Sowieso een van mijn favo's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die grijze jurk erg mooi, zoiets zou ik zelf ook nog wel willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die truien zien er zo lekker warm uit!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou zo graag eens een huidanalyse laten doen! Ik heb echt een HEEL ambetant huidtype dus ben benieuwd wat mijn resultaat zou zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toffe items heb je geshopt! Antwerpen is een leuke stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 't Was super gezellig, ik heb ervan genoten! En van je mooie baby buik!

  BeantwoordenVerwijderen