woensdag 25 november 2015

New in: Collistar

Ik heb al eerder over mijn goede ervaringen met ShowroomPrive geschreven. Laatst hadden ze dus weer een hele goede deal die ik niet kon weerstaan. 30-40% korting op Collistar? Yes, please! Ik heb dus een aantal leuke spulletjes uitgekozen om mijn Collistar stash wat uit te breiden. Kijken jullie mee?Ik heb eigenlijk nog best weinig ervaring met dit merk. Zo nu en dan heb ik wat gehad, maar over het algemeen vind ik het vrij prijzig voor wat je krijgt. En misschien speelt ook het feit mee dat je niet altijd weet hoe de kwaliteit zal zijn. De vorige keer kocht ik, dankzij een soort gelijke actie, hun welbekende body scrub. Die kost normaal bijna €40, maar de laatste keer kon ik het bijna voor de helft uitproberen. En ik moet zeggen: hij is fijn, maar de scrubs van Rituals zijn even fijn (en iets beter betaalbaar). Dus altijd leuk om dit soort merken in de aanbieding aan te schaffen. Dan voel je je toch net iets minder schuldig achteraf. ;)
Allereerst besloot ik om wat haarverzorging uit te proberen. Ik zag deze flesjes wel vaker bij een drogist in de buurt staan, maar ik was er niet echt bekend mee. Ik koos voor de Instant Smoothing Shampoo. Deze is bedoeld voor frizzy haar dat extra gladheid en zachtheid kan gebruiken. Check! Ik ben dus heel benieuwd. Ook koos ik voor een voedend haarmasker, Supernourishing Restoratie Mask. Deze zou een hele sterke werking op beschadigd haar moeten hebben. Mijn geverfd haar kan altijd extra hulp gebruiken, dus wij gaan het zien!Ook ging ik voor een tweetal gezichtsverzorging producten. Het kleine glazen flesje vind ik reuze interessant, ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan! Dit is S.O.S. Blemishes, een soort concealer en verzorging in één. Het heeft een soort huidskleur, waardoor hij de roodheden zou moeten bedekken. Maar dit product bevat ook salicylzuur en zink, en dat zorgt voor ontsmettende eigenschappen. Het flesje met roze dop is Even Finish Hydro-serum. Het belooft gedurende 24 uur dé perfecte huid te bezorgen. Het is dus een serum dat niet alleen zou moeten hydrateren, maar ook je huid egaler moet maken. Ik heb het gekocht om onder mijn tinted moisturizer te gebruiken, als een soort serum en primer in één. Heel benieuwd!
En tot slot: de mooiste lippenstift ever! De mooiste lippenstift uit mijn hele collectie. Ik heb niet vaak dat ik een product niet durf te gebruiken, omdat ik hem zo mooi vind, maar deze lippenstift is zoooooo ontzettend gaaf! Volgens mij is dit de perfecte rozige nude kleur en ik ben er echt heel blij mee. Een eyecandy en een perfect exemplaar om in de handtas te dragen. Oh, en dan te hopen dat hij kwalitatief natuurlijk ook heel goed is. ;)

Naar welk product zijn jullie het meest benieuwd?

3 opmerkingen:

 1. De lipstick ziet er mooi uit!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik vind de lipstick er echt bovenuit steken! Wauw!

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooooh de lipstick ziet er inderdaad heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen