maandag 16 november 2015

News Monday: adventskalenders en celebrity collabs special

Allereerst even een sidenote: de afgelopen dagen heb ik bewust niks over de gebeurtenissen in Parijs op mijn blog gepost, omdat alle weekend-artikelen waren vooruit geschreven. Uiteraard betekent het niet dat het mij niks doet. Voor dat soort uitlatingen is er gelukkig nog altijd Twitter. Ik vind het echt verschrikkelijk en ik leef natuurlijk met iedereen mee. That's it voor nu, maar ik wilde het toch even kwijt.

Laten wij het hebben over de luchtigere dingen. In deze "News Monday" wil ik het hebben over twee Holiday / einde van het jaar trends in beauty-land: adventskalenders en samenwerking met celebrity's. Benieuwd? Lees dan snel verder.De adventskalenders zijn dit jaar net paddestoelen die uit de grond schieten! Steeds meer merken brengen ze uit en, laten wij eerlijk zijn, het is ook de leukste manier om tot de kerst af te tellen. Elke dag een leuk cadeautje, wat wil je nog meer? De design van L'Occitane adventskalender is lekker opvallend en speels. Het is gemaakt in samenwerking met een Franse online magazine, My Little Paris. De prijs van deze kalender is €39. Voor iets meer geld heb je de grote groene The Body Shop adventskalender. 24 vakjes voor €75, waarvan een bijdrage naar een waterproject gaat. Ook deze kalender bevat een aantal goede bestsellers, leuk om er kennis mee te maken. Zoek je een betaalbaar cadeau voor (een jongere) iemand? Dan is Essence adventskalender ideaal. Voor slechts €19,99 heb je elke dag een cadeautje, van nagellak tot make-up. Hecht je meer waarde aan skincare en mag zo'n surprise kalender ook wat meer kosten? Dan is daar de advetskalender van Babor. Een luxe cadeau voor een stralende huid; het bevat de welbekende Babor-ampullen en je betaalt er €70 voor. Alle kalenders zijn al verkrijgbaar (online en/of in de winkels), omdat je ze natuurlijk al in december in huis moet hebben. ;)Het volgende wat mij opviel is al die nieuwe samenwerkingen van beauty-merken met celebrities. Al eerder vertelde ik dat MAC binnenkort een lippenstift samen met Mariah Carey zal uitbrengen. Mariah is niet de enige die zich op de samenwerking met MAC heeft gestort. De nieuwe spokesperson van Viva Glam is namelijk... Ariana Grande! De kleuren vind ik persoonlijk heel verrassend, maar wel heel erg on trend: de lippenstift is heel donker paars, terwijl de lipgloss zacht roze zal zijn. Verkrijgbaar vanaf begin 2016. Ook Dita von Teese brengt haar meest perfecte rode kleur op de markt in samenwerking met MAC. Deze opvallende tint kun je al waarschijnlijk met de feestdagen dragen, omdat het vanaf december 2015 te koop zal zijn. Even genoeg over de lippenstiften... Urban Decay is ook een hele gave samenwerking aangegaan. Niemand minder dan Gwen Stefani heeft nu een eigen oogschaduwpalette! De verpakking is heel grafisch, de kleuren - heel draagbaar. Op basis van de eerste reviews heb ik begrepen dat deze palette een must is als je niet weet voor welke Naked palette je zou moeten kiezen... en laat ik al een tijdje te overwegen om een Naked Basics palette aan te schaffen... ;) #wishlisted Te koop (ook dus in Nederland, bij ICI Paris) vanaf december 2015.

7 opmerkingen:

 1. Het is verschrikkelijk wat er in Parijs is gebeurd. Het houdt mij ook erg bezig. Goed dat je hier bij stil staat.
  On topic:
  Mooie items heb je geselecteerd. Ik vind de L'Occitane adventkalender nog het meest interessant en hij is ook nog best betaalbaar. Het UD palette i.s.m. Gwen Stefani wil ik ook heel graag hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het palet van UD staat ook hoog genoteerd op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die adventskalenders zijn wel erg leuk. Je ziet ze inderdaad ineens in allerlei vormen, soorten en maten.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De adventskalender van babor lijkt me leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de adventskalender van L'Occitane, hij is zo mooi! Ben benieuwd wat er zoal gaat inzitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de kalender van essence en probeer me te beheersen om hem nog niet open te maken :)
  Verder kijk ik enorm uit naar het Gwen Stefani palette van Urban Decay! Ik weet weer waar ik m'n loon aan ga opdoen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat Gwen Stefani palet... kwijl! Er zijn veel leuke beauty adventkalenders dit jaar, al denk ik vooral aan Charlotte Tilbury, Selfridges en Jo Malone. Al vind ik die best aan de prijs dus het blijft bij kijken :D

  BeantwoordenVerwijderen