vrijdag 13 november 2015

Real Techniques brushes: aanraders + tips

In de video van vandaag laat ik mijn Real Techniques kwasten zien, ik vertel wat mijn favorieten zijn en waar je ze voor kunt gebruiken. Ik denk dat inmiddels bijna iedereen wel een kwast van dit merk in huis heeft, dus ik hoop dat jullie deze tips handig zullen vinden. Enjoy!

5 opmerkingen:

 1. Heel leuke en handige video!

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb maar een RT borstel, de grote poederborstel, maar die aankoop was meteen wel een echt schot in roos, vind 'm super. De borstels voor oogmake-up klinken ook wel super, misschien probeer ik de volgende keer een van je aanraders.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me erg fijne kwasten, leuke video!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn gewoon super fijne kwasten! Ik heb van de Bold Metals collectie een grote blendingskwast en die bind ik ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er ook enkele gekocht! Ik zou het liefst van al hebben dat al hun kwasten los worden verkocht, want sommige kan je alleen in een set kopen, maar dan zit ik met kwasten die ik eigenlijk niet wil hebben... Maar blijft wel een heel fijn merk met vrij betaalbare kwasten!

  BeantwoordenVerwijderen