zondag 8 november 2015

Sephora wishlist (VIB sale)

Het is weer eens zover, Sephora heeft super fijne kortingen! Het schijnt dit jaar ook nog eens beter uitgepakt te zijn voor VIB members (normaal konden alleen de VIB Rouge members profiteren van hoge kortingen, maar zoooooveel geld geef ik er ook weer niet aan uit om zo'n status te bemachtigen). VIB status krijg je al vrij snel, dus daar zit ik al aan het begin van elk jaar op (het wordt per jaar bepaald). Maar goed, het punt is dat deze dagen de VIB Rouge members van 20% korting (op alles!) kunnen profiteren, en vanaf vrijdag is het tijd voor mij en alle andere VIB members. Ik kan niet wachten, dat begrijpen jullie vast wel! Ik deel dan ook graag mijn wishlist en hebben-dingetjes met jullie.Het nadeel van niet als eerste kunnen shoppen is dat bepaalde dingen al snel uitverkocht zijn... een voorbeeld: tweede samenwerking van Jaclyn Hill en Becca in de vorm van Champagne Glow palette, die o.a. de welbekende Champagne Pop highlighter zou bevatten. Bummer, die is nu al uitverkocht... Laten wij hopen dat dit voorlopig de enige uitverkochte item van mijn wishlist is... en anders heb ik nog wat back-up wishlists... hahaha jup! Palettes van Anastasia Beverly Hills zijn trouwens ook enorm populair, maar aangezien ik al een paar mono's van dit merk heb, vind ik zo'n palette voor mezelf niet meer nodig.

Wat ik wel graag wil bemachtigen is toch wel die Champagne Pop highlighter van Becca. Puur omdat het een limited edition is en iedereen er zo gek op is. En hey, het schijnt een heftige highlighter te zijn en daar hou ik van! En alsof ik nog weinig highlighters heb.. Het setje Laura Mercier Blush & Glow Radiant Face Trio wil ik heel graag hebben. Ik ben gek op mijn mini Laura Mercier bronzer en de highlighter die erin zit werd al een keer op YouTube aangeraden. Verder op mijn wishlist: Kat von D Lolita Lip Duo. Lolita is namelijk ook al zo'n gehypte kleur, dus ik ben er al lang heel benieuwd naar (net als naar die hele substantie van haar liquid lipsticks, die schijnen super te zijn). Als bonus zit er ook Lolita II kleur in, wat een versie van Lolita is, maar dan iets warmer. Mocht dit duo trouwens uitverkocht zijn, dan ga ik voor een Sephora favorites lip-set, waar ook een Lolita tussen zit. ;) De Sephora favorites-sets zijn trouwens sowieso aanraders als je meteen meerdere merken wilt uitproberen tegen een gunstige prijs.

Eerst had ik ook nog de matte Shade & Lights eyes palette van Kat von D op mijn wishlist staan. Maar aangezien ik nu zo'n grote Morphe 35O palette heb, ben ik voorlopig wat terughoudend met oogschaduw-palettes. Daarover gesproken... Ik kreeg opeens de neiging om Too Faced Chocolate Bar palette te bemachtigen. Jup, een beetje laat, maar ik wil hem toch... Ik ga hem alleen niet via Sephora bestellen, omdat je Too Faced ook in Europa kunt kopen (zelfs via de Franse Sephora webshop)... en met al die invoerrechten en belastingen uit Amerika wordt het prijskaartje van Too Faced ook met die 20% korting niet veel aantrekkelijker.

Normaal bestel ik trouwens ook altijd wat van Tarte bij Sephora. Naast Becca en Kat von D is dit toch wel mijn favoriete merk van de Amerikaanse Sephora. De Kerst-collectie valt mij dit jaar wel een beetje tegen, vooral op basis van de reviews die ik heb gelezen. Ik wil nog wel een keer hun concealer en wenkbrauw-potlood uitproberen, maar dat gaat -denk ik- een andere keer gebeuren (behalve als de rest van mijn wishlist uitverkocht raakt natuurlijk...). Waar ik trouwens wel al tijden naar benieuwd ben (en wat voorlopig in mijn winkelmandje blijft liggen) is de welbekende eyeliner van Tarte, Tarteist Clay Paint Liner. De meningen zijn hier een beetje over verdeeld, maar toch ben ik enorm nieuwsgierig!

Tot slot... ik baal er een beetje van dat parfum niet naar Europa verzonden wordt... al kun je met rollerballs nog wel mazzel hebben. Maar voorlopig zitten wat setje van Elizabeth and James (het merk van de zusjes Olsen) in mijn mandje. Nirvana Black heb ik de vorige keer kunnen uitproberen en deze geur beviel mij enorm goed. Maar ik ga dus pas bij het afrekenen zien of deze items überhaupt verzonden worden naar Nederland.

Oké, laten wij hopen dat er niet meer producten zo snel uitverkocht raken...
Gaan jullie ook van de VIB sale profiteren? Nog andere aanraders?

8 opmerkingen:

 1. Dat Laura Mercier palette vind ik erg leuk en handig ogen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben een VIB Rouge member maar ik heb onlangs zoveel besteld en gekregen dat ik het gewoon MOET voorbij laten gaan! Trouwens, het Tarte Holiday Palette is volgens mijn aangepast, ik heb het mijne en dat is super. Moet in kwaliteit niet onderdoen, de reviews zijn ook heel wat positiever geworden zag ik. Fijne wishlist heb je daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Have fun shopping! Mooie wish list heb je samengesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, als ik alle wishlists zo bekijk op blogs, ga ik mijn ouders enorm veel inspiratie kunnen geven voor de kerstperiode! Super producten die je hebt gekozen!

  Ilona
  www.artthisisart.blogpost.be

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke wishlist, vooral de highlighter van Becca!
  XOXO esmer

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie wishlist, ik wou dat wij vanuit België ook bij Sephora zouden kunnen bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen