zaterdag 7 november 2015

Talk & Make-up (met Morphe 35O)

In de video van vandaag maak ik niet alleen mijn eerste look met Morphe 35O Glow palette. Ik praat ook over allerlei onderwerpen zoals jullie comments en over het feit dat ik binnenkort 30 word. Deze video zou eigenlijk gisteren online moeten komen, maar ik twijfelde of het niet te veel bla-bla was. Uiteindelijk ben ik er toch nog blij mee, en jullie (hopelijk) ook. Enjoy!

4 opmerkingen:

 1. Leuk nieuw concept, kletsen en make-uppen tegelijk :-) Het is inderdaad lastig om te weten wat mensen nu eigenlijk graag lezen. Een ding weet ik zeker, als ik op mijn YouTube likes/followers moet afgaan vind quasi niemand mijn video's leuk, lol... Matte kleuren kunnen inderdaad soms wat flauwer zijn van pigmentatie, maar tegenwoordig zijn er meer en meer goeie mattes, which I like! Wat goed dat je 't niet erg vind om dertig te worden. Zelf ben ik er nog niet klaar voor...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit concept vind ik steeds leuker worden! De look is mooi en zo ook het palette. Dit merk kende ik nog niet, maar de kleuren zijn helemaal mijn ding: rustig en sprekend!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yeah! Leuke combinatie! Lekker muppen en kletsen! Brengt me op een idee voor volgende maandag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie herfstige ooglook! De pigmentatie ziet er erg goed uit, en de prijs is ook nog wel te doen.

  BeantwoordenVerwijderen