maandag 23 november 2015

Week in Make-up Looks

Afgelopen week was het best druk met allemaal afspraken. Hartstikke leuk, vooral omdat ik vaak tijd had om mij op te maken. Ik besloot om de looks van deze week vast te leggen, inclusief de make-up producten die ik daarvoor gebruikt heb. Als jullie dit soort artikelen vaker willen zien, laat het mij hieronder weten. Ik twijfel namelijk nog of ik dit vaker voorbij wil laten komen. Ik heb trouwens bewust een aantal basic-producten steeds uit beeld gelaten, omdat ik ze echt elke dag gebruik en dat zou te saai worden. Het gaat om mijn Too Faced Hangover primer (die ik altijd onder mijn foundation draag), de Seventeen anti-shine product en Maybelline Matte Maker poeder. Voor de rest zijn het best wel afwisselende looks geworden, vind ik zelf. Ben benieuwd wat jullie hiervan gaan vinden!

Op maandag ging ik met Peggy naar Antwerpen. De shoplog hebben jullie al kunnen zien. Voor deze dag besloot ik weer eens om mijn geliefde Stila In the Light palette te gebruiken. Deze is de laatste tijd een beetje ondergesneeuwd door alle warm-kleurige oogschaduws, maar het blijft een van mijn favoriete palettes ever. Ik besloot voor een koelere look te gaan en gebruikte daarvoor vooral de kleuren uit de onderste rij. Ook heb ik mijn go-to eyeliner combo gebruikt: Kat von D eyeliner + NYC eyeliner (voor de wing). Catrice mascara heb ik niet alleen voor deze dag gebruikt, maar ook voor de rest van de week (ik heb hem hierna daarom ook niet meer op de foto gezet). Voor mijn gezicht gebruikte ik een van mijn favoriete foundation combo's: Chanel Vitalumiere Aqua + L'Oréal Infaillible Matte. Als concealer: Laura Mercier voor de onzuiverheden en Maybelline onder de ogen. Op de wangen een beetje van mijn good old Sisley blush. Maar omdat ik deze iets te warm voor de look vond, heb ik er nog shimmer bricks van Bobbi Brown aan toegevoegd. Voor de wenkbrauwen heb ik weer eens mijn Dipbrow Pomade van Anastasia gebruikt, nu hij nog niet helemaal uitgedroogd is.

Op woensdag had ik een afspraak buiten de deur. 's Middags ging ik nog mijn video over budget beauty aanraders filmen. Ik besloot voor een wat rodere look te gaan. Voor de ogen gebruikte ik eerst de Metallic Pomegranade Color Tattoo van Maybelline. Daar overheen bracht ik Lounge van Urban Decay aan (een prachtige blue-brown-achtige kleur). Deze combinatie is ook een grote favoriet, het geeft een bijzonder effect, vind ik. De Catrice oogschaduw, die ik in dezelfde video heb besproken, heb ik onder de wenkbrauw en in de binnenste ooghoek aangebracht. Langs mijn wimperrand heb ik de bordeaux-rode potlood van Holika Holika aangebracht. En daar overheen heb ik een dunner lijntje getekend met mijn NYC eyeliner (als een soort dubbele wing). Het effect was net iets zachter dan alleen met zwarte eyeliner. Op mijn wenkbrauwen: Anastasia poeder (ik gebruik tegenwoordig vooral de donkere uit de twee) die ik gefixeerd heb met Essence browgel. Op mijn gezicht draag ik mijn Caudalie tinted moisturizer met een super goed dekkende concealer combo: Maximum Coverage Concealer van e.l.f. in de kleur Porcelain + Dermablend foundation van Vichy. Onder mijn ogen weer Maybelline concealer die écht bijna op is. Op mijn wangen draag ik een beetje Flame blush van Bobbi Brown, ik ben echt gek op deze kleur voor de herfst!

Op donderdag kwam eerst iemand van de kraamzorg langs (voor de intake, jaja, dat komt steeds dichterbij!). 's Middags ging ik met mijn moeder gezellig in de stad even lunchen. Ik ging dus voor een hele simpele en snelle look, met vooral een beetje kleur op de lippen. En hey, ik kan het binnen een kwartier maken, dus waarom niet! Als eerste moest de basis snel goed zijn. Hiervoor gebruikte ik weer mijn Caudalie moisturizer, Laura Mercier concealer en ook die van Maybelline. Die laatste heb ik ook een beetje op mijn oogleden aangebracht om de kleur zo egaal mogelijk te maken (ik wilde namelijk geen oogschaduw dragen). Nadat ik alles (ook oogleden) afgepoederd had, kon ik aan de slag met mijn eyeliner (L'Oréal). In de binnenste ooghoek heb ik nog een beetje NARS oogschaduw aangebracht voor een frisser effect. Op mijn wenkbrauwen - mijn Marc Jacobs BrowWow potlood. Op mijn wangen de combinatie van Tweak blush van Illamasqua en Bahama Mama bronzer van theBalm. Op mijn lippen een beetje rode statement met stain-achtige lipgloss van Revlon. Simpel, maar fris en effectief, volgens mij!

Op zaterdag gingen wij even gezellig naar de stad. Ik heb weer eens een donkere look gemaakt, het voelde als een throwback naar mijn oude looks (weten jullie dat nog?). Ik pakte weer eens mijn J'ouvert trio palette erbij (over throwbacks gesproken!). De zachtste oogschaduw-textuur ever, nog steeds! Ik gebruikte de donkere zilveren kleur in het midden, waar ik daarna voor meer diepte Black Dog van Urban Decay aan toegevoegd heb. Uit dezelfde UD palette gebruikte ik de blauwe kleur langs de onderste wimperrand die ik ook weer aangevuld heb met een beetje Black Dog. Om de kleur boven mijn arcadeboog zacht te blenden heb ik de matte kleur uit Kiko duo #208 gebruikt. De glinsterende kleur bracht ik in de binnenste ooghoek aan. De look heb ik afgemaakt met Kat von D eyeliner en donker grijze waterproof oogpotlood van Topshop op de waterlijn. Voor mijn wenkbrauwen heb ik de laatste beetje van Marc Jacobs potlood gebruikt... nu is die he-le-maal op! :( Voor mijn gezicht besloot ik om de foundation van Miss Sporty te gebruiken. Maar ik weet niet of het aan mijn moisturizer of producten die ik daarna heb gebruikt lag, maar die dag wilde deze foundation niet mooi gaan zitten. Ik heb het dan ook goed moeten blenden, zelfs met een sponsje. Zowel op de onzuiverheden als onder de ogen heb ik de HD concealer van NYX aangebracht. Op mijn wangen heb ik een van mijn favoriete blushes van MAC gebruikt, die helaas een limited edition was. Ik hou echt van dit soort grijzige/rozige/bruin-tinten! Op mijn lippen kunnen jullie trouwens een preview van een prachtig product zien (woensdag meer).

Ook op zondag droeg ik make-up, maar die heb ik maar niet aan deze selectie toegevoegd (zou ik ook niet redden qua planning). Ik denk dat jullie zo al een aardig idee van mijn looks van afgelopen week hebben gekregen. Opeens dus veel meer koelere looks en bijzonder weinig bronzer. Nogmaals, laat mij weten als jullie dit soort artikelen vaker willen zien. Enjoy your week!

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel fijn zo'n post te lezen! En als ik je producten bekijk voel ik me ook goed :D
  Ik ben niet de enige met een gigantische stash, yihaaa! :D

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je tweede look vind ik het mooist! :D -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je eerst look zeer mooi bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat jij echt alles aankan qua ooglooks. Ik vind ze allemaal mooi!

  BeantwoordenVerwijderen