vrijdag 18 december 2015

10 redenen waarom ik van Kerst hou

Vandaag een korte, maar sfeervolle video. Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen te verzinnen, maar dit zijn volgens mij de leukste. Benieuwd wat ik vooral aan de kerstdagen waardeer? Check dan de video hieronder. Oh, en in de intro kunnen jullie mijn nieuwe haarkleur spotten.. ;)

8 opmerkingen:

 1. Super leuke video! Moest hardop lachen om Cosmo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was zoooo blij toen je laatste reden kwam, ik was al een beetje bang geworden... Want daar draait het om he, liefde en hoop. En voor jullie een post-cadeautje :) Leuke video, en Cosmo is super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha tuurlijk! Da's een hele belangrijke! :)

   Verwijderen
 3. Aw, leuke tag, ik ben ook wel gek op Kerst, zeker nu ik in het buitenland woon en Kerst voor mij gelijk staat aan terug naar huis gaan! Je hebt de video echt heel mooi geëdit, de beelden en de muziek zijn echt supersfeervol. De kerstboom versieren doe ik zelf niet echt graag, maar ik hou wel van lichtjes overal. En jaaaaa, lekker eten staat met stip op 1 bij mij hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa wat een leuk filmpje!
  En dat is de gezellige kerstmarkt in Keulen, toevallig ben ik er gister geweest; onwijs mooi en heeeul gezellig!
  Leuk dat je het op deze manier doet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Wat leuk ook dat je in Keulen bent geweest, ik hou echt van die stad :)

   Verwijderen
 5. Hihi, leuk gedaan! Ik ben zelf helemaal klaar voor mijn kerstverlof, zie het zitten!

  BeantwoordenVerwijderen