zondag 20 december 2015

Black Friday haul

Ik was van plan om dit jaar de verleiding van Black Friday madness te weerstaan, maar helaas... Hoe kan het ook anders, met zulke goede deals?! Tijdens de sale heb ik (voor het eerst!) een bestelling in de Amerikaanse webshop van BHcosmetics geplaatst. Ook greep ik de mogelijkheid aan om wat Makeup Geek én Morphe mono oogschaduws bij Beautybay te bestellen, ook al was er geen mega grote aanbieding voor. Een paar weken later plaatste ik nog een kleine bestelling bij Asos. Oké, dit was toen allang geen Black Friday meer, maar het was wel een hele goede deal. Alle goodies kwamen ongeveer tegelijk binnen, dus het leek mij leuk om alles in deze shoplog te bundelen. Kijken jullie mee naar mijn nieuwe spulletjes?
Allereerst mijn spontane bestelling van BHcosmetics... Op Instagram zag ik toevallig dat Carli Bybel palette weer te koop was, na lang uitverkocht te zijn geweest. Even op de website van BHcosmetics kijken en ja hoor, het was "toevallig" ook de Black Friday dag. Ook veel andere goodies waren lekker afgeprijsd en de verzendkosten waren prima te doen. Waarom niet eens wat bestellen? Ik heb nog totaal geen ervaring met dit merk, maar ik heb er al veel over gehoord, zeker over deze palette! Uiteindelijk was mijn bestelling inclusief de verzendkosten maar 25 dollar en, omdat de waarde van de goodies onder €22 lag (dat is volgens mij hét criterium) hoefde ik ook geen invoerrechten te betalen). De verzendkosten waren ongeveer 6 dollar en dat vind ik echt heel netjes. Het heeft voor mijn gevoel eeuwen geduurd voor ik mijn pakje in huis had, maar in werkelijkheid waren het maar 2 weken (wat ik voor US echt heel netjes vind).

Carli Bybel palette (hier binnenkort natuurlijk meer over) is super mooi in het echt! Het bevat prachtige bronzy kleuren en ook onwerkelijk mooie highlighters. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan! En voor de prijs van 12,50 dollar vind ik dit een hele betaalbare palette. Ook heb ik een highlighter brush besteld (je kunt er nooit te veel van hebben, toch?) en een wenkbrauwenpotlood in de kleur Brunette (ik ben nog steeds betaalbare holy grails aan het zoeken). Beide hebben 3,50 dollar per stuk gekost, lekker budget dus!Ook zag ik dat de Britse webshop Beautybay een paar leuke aanbiedingen tijdens de Black Friday had. De grap is dat de bestelling even snel bezorgd werd als die van BHcosmetics... dat vind ik eerlijk gezegd een nadeel van Beautybay, want dat vind ik vrij lang duren, zeker vanuit UK. 1 of 2 oogschaduws zouden trouwens nog nageleverd moeten worden, omdat ze blijkbaar toch niet op voorraad waren. Het duurt dus allemaal nog even, maar dan heb je uiteindelijk ook wat.

Ik heb geen mega goede deals gescoord, maar ik vond het wel een mooie mogelijkheid om mijn Makeup Geek mono's stash aan te vullen. Deze waren die dag ook nog eens 50 cent goedkoper... vette sale, toch? ;) Ook zag ik dat zij de mono oogschaduws van Morphe verkopen en deze waren rond €3 per stuk. Helemaal niet in de aanbieding, maar voor zo'n prijs wilde ik graag een paar kleurtjes uitproberen. Ik heb tot nu toe alleen maar positieve dingen over Morphe mono's gehoord en na goede ervaringen met mijn 35O palette was ik natuurlijk extra nieuwsgierig. Binnenkort swatches van al deze mono's!
De laatste aankoopjes zijn helemaal niet van Black Friday... maar als Asos 30% korting op heel veel beauty items heeft, dan vind ik het een soort Black Friday deal, waar ik niet omheen kon. Allereerst zag ik een schattig setje van Bourjois, waar vooral twee items in zaten waar ik al langer naar benieuwd was. Hun chocolade bronzer en liquid lipsticks... daar hoor ik steeds zoveel goede dingen over en ze stonden nog zeker op mijn wishlist. Deze set is samengesteld voor de feestdagen, dus vandaar al die feestelijke kleuren. Er zit ook een gouden jumbo oogpotlood in, een mascara en een dubbelzijdige kwast. Heel erg benieuwd naar!

Ook zag ik wat goodies van theBalm die afgeprijsd waren... Ik kon het niet weerstaan! Ook al heb ik al de losse Mary-Lou Manizer highligher, deze complete highlighter-trio moest ik gewoon in mijn mandje gooien! Ik heb hem meteen geprobeerd en ik ben er nu al ontzettend blij mee. Ook hier binnenkort meer over! Tot slot nog de lippenstift van Barry M. Het is een lip stain in de kleur Absolute Burgundy. Een hele mooie diepe kleur die na een tijdje meer fel rood op mijn lippen wordt. Maar het is dus wel een stain en hij zal dus goed tijdens de feestdagen van pas komen.

Hebben jullie nog van Black Friday deals kunnen profiteren? Naar welke producten zijn jullie het meest benieuwd?

10 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf armbanden gekocht die al lang op mijn wishlist stonden, dus voor een keertje geen beautyspullen, haha :D
  Ik ben benieuwd naar de Makeup Geek producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat heb je lekker veel mooie producten gekocht! Ik ben heel benieuwd naar de producten van Make-up Geek. Die chocolade bronzer ziet er ook super uit, ben daar ook erg benieuwd naar !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op Black Friday heb ik ook het Manizer palette besteld en nog wat kleinere spulletjes op Boozyshop. Heel toffe shoplog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niiiiiice! Ik heb eigenlijk maar twee bestellingen gedaan op Black Friday: eentje bij Paula's Choice en eentje in een Aziatische webshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker geshopt! Ik heb niet meer van de Black Friday deals geprofiteerd. Wel heb ik laatst mijn eerste bestelling bij Sephora USA geplaatst waardoor ik nu het Tarte Light of the Party palette, wat Too Faced mini's en de Kat von D tattoo liner rijker ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat Carli Bybel palette ziet er heel mooi uit! Ik ben benieuwd naar je review! En ook ben ik wel benieuwd naar jouw mening over de Makeup Geek mono's.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omg ;0 dat palette wil ik ook echt nog scoren, ziet er echt top uit!!!

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie koopjes zeg en dat palette ziet er prachtig uit! makeupgeek is the best!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb niets gekocht op Black Friday, niets van beauty althans. Na al mijn uitspattingen van de laatste tijd mag ik van mezelf een tijdje niet meer :) Leuk online gewinkeld heb jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat super dat er leuk afprijzingen waren bij de balm

  BeantwoordenVerwijderen