vrijdag 25 december 2015

Christmas Tag

Vrolijk kerstfeest, lovelies! Ik hoop dat jullie genoten hebben van "All you need is love" gisteren en vandaag zich kunnen verheugen op meer gezelligheid (en cadeautjes?). Vandaag wil ik the Christmas tag met jullie delen. Deze heb ik al op verschillende blogs voorbij zien komen en ik kon het natuurlijk niet laten. Klaar om (nog meer) in de kerststemming te komen? Lees dan snel verder!


1. Favoriete kerstlied
De klassiekers: alles van Mariah. En Michael Bubblé, ik hou van zijn stem, zeker in combinatie met kerstliedjes!

2. Favoriete kerstfilm
Die heb ik eigenlijk niet... Ik ben niet zo van de kerstfilms en kijk er niet per se naar uit. Ik ben veel meer van de liedjes en de sfeer.

3. Item bovenaan mijn kerst verlanglijstje
Een gezonde baby? ;) En verder niet echt iets specifieks, ik heb mezelf al de afgelopen tijd goed getrakteerd op mooie beauty-dingetjes.

4. Favoriete kerst make-up look
Iets met goud en rood-achtig. In ieder geval lekker veel shimmer. Aanstaande maandag kunnen jullie trouwens een voorbeeld van zo'n look zien (niet per se voor kerst, maar net zo geschikt voor bijvoorbeeld Oud&Nieuw).

5. Wat draag je het liefst met kerst
Ook weer iets feestelijks, met glitters. Het hoeft niet heel overdreven te zijn, maar wel lekker comfortabel. Voor nu heb ik een glitter-positiejurkje, dus waarschijnlijk ga ik deze dragen.

6. Mijn ideale kerst
Gezellig met familie, lekker eten, cadeautjes. Heerlijke warme sfeer! Jaaaaa, ik heb er echt zin in!


7. Wat ga je dit jaar met kerst doen?
De planning is, zoals elk jaar, om kerstavond met mijn ouders te vieren. Op de tweede kerstdag gaan wij met mijn schoonfamilie ook weer gezellig eten en aan de cadeautjes. Althans, dat is de planning, je weet maar nooit met die kleine!

8. Echte of nep-boom
Echte! Dit doen wij sinds vorig jaar, omdat onze nep-boom veel te groot was. En de echte bevalt toch wel erg goed. Misschien wel iets meer rommel (vooral met een klein hondje die er steeds onbewust tegenaan staat te kwispelen), maar het is toch wel erg leuk.

9. Welke kleur kerstballen?
Het is bij ons (rosé)goud met bruin. Jullie kunnen het trouwens ook op mijn Instagram zien. ;)

10. Stuur je kerstkaarten?
Normaal nooit, maar dit jaar voor het eerst gedaan. Eigenlijk ook alleen naar familie, directe buren en diegene van wie wij de kerstkaarten hadden ontvangen. Al met al toch nog best veel! En het is leuk, zeker voor herhaling vatbaar. :)

11. Waar wil je ooit eens kerst vieren?
In een grote stad zoals New York of Londen. Maar dan wel in combinatie met Oud&Nieuw. Vuurwerk en de sfeer, dat wil ik gewoon meemaken! En ik wil dat een keer in een warm land ervaren. Ze zeggen dat er dan geen kerstgevoel is met alle palmbomen en de hitte, maar het lijkt mij toch nog wel leuk.

Wat zijn jullie planning voor deze kerstdagen?

6 opmerkingen:

 1. Leuk dat je de tag ook gedaan hebt! Wij doen een beetje rustig aan, maar maken het natuurlijk wel gezellig! Geniet van deze dagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En vanaf nu heb jij een favoriete KERST! 2015, het jaar waarin jouw eerste kindje geboren werd! Proficiat aan jullie beiden met de geboorte van jullie Kerstkindje Viktor! Prachtige naam, heel mooi dat jullie die gekozen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke Tag is dit , fijne dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Merry Christmas!! Wat een leuke tag! Ik ben ook helemaal fan van de kerstliedjes van Mariah Carey en Michael Bubblé, prachtige stem heeft die gozer. Echte Kerstkaarten vind ik zoveel leuker dan het ontvangen van app-jes of e-cards. Ik verstuur elk jaar echte kaarten en dit jaar nog iets meer dan vorig jaar gewoon omdat het leuk is. Geniet nog lekker van deze Kerstdag! Jullie laatste kerst samen, is toch ook best speciaal (tenminste dat vond ik destijds) volgend jaar vieren jullie het met z'n drietjes (en de rest van de fam natuurlijk).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat de feestdagen doorbrengen in NYC echt wel heel uniek moet zijn! Happy holidays!

  BeantwoordenVerwijderen