vrijdag 11 december 2015

H&M Beauty - first impression

In de video van deze week deel ik mijn eerste indruk van de H&M Beauty goodies, en ik laat er een snelle tutorial mee zien. Ik was trouwens vergeten dat er nog 1 oogschaduw in de doos zat, maar die had zich een beetje verstopt. Jullie zien die donkere shimmery kleur nog ongetwijfeld binnenkort op mijn blog voorbij komen.


De lipprimer bleek trouwens inderdaad een lippenbalsem met benefits te zijn. De lipkleur vervaagde volgens mij inderdaad iets langzamer en egaler.

Laat maar weten als jullie nog andere H&M Beauty aanraders hebben! Ik ben tot nu toe in ieder geval heel enthousiast.

6 opmerkingen:

  1. Wauw, wat heeft de H&M de laatste tijd toch een hoop mooie beauty producten in het assortiment. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nooit aan heb gedacht om make-up te kopen bij de H&M, je hebt mij overtuigd om daar toch eens verandering in te brengen. Vooral de oogschaduw kleuren zien er erg goed uit bij jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd naar looks met de oogschaduw en lippenstift! Benieuwd hoe Hayday er gaat uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha dan moet je de rest van de video bekijken :P

      Verwijderen
  3. Leuke video! Die mono-oogschaduws moet ik ook nog eens proberen. Ik heb al wel wat andere nieuwe H&M beauty producten gereviewed. De H&M in Hoog-Catharijne, Utrecht, verkoopt de beauty lijn op de 1ste verdieping!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben nog niet bekend met de cosmetica (een nagellak van zo'n 2 jaar geleden uitgezonderd)van H&M, maar de oogschaduw heeft mij aangenaam verrast! Ook de lipstick vind ik jou erg mooi staan!

    BeantwoordenVerwijderen