zondag 27 december 2015

Het grootste cadeau voor kerst...

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb mijn kerstdagen toch wel anders voorgesteld. De kerstdagen (en ook misschien de komende paar dagen) heb ik in het ziekenhuis doorgebracht... Op de eerste kerstdag heb ik namelijk het grootste cadeau ooit gekregen: mijn lieve zoon is geboren!Als jullie mij op Instagram of Twitter volgen, dan hebben jullie dit nieuwtje waarschijnlijk al gezien. Ik heb trouwens zoveel felicitaties daar, maar ook via Facebook en WhatsApp gekregen, niet normaal! Bedankt, lieve iedereen! Ik waardeer het echt enorm!

Ik zal nog een uitgebreid verslag doen van hoe en wat. Maar wat op donderdag begon met een reguliere controle, eindigde in verblijf in het ziekenhuis en de volgende dag een keizersnee. En ja, ik ben dan zo'n gek die op de tweede dag al van alles wilt doen en haar laptop erbij pakt om dit artikel te tikken... Maar hey, je moet toch wat. De pijn is nog steeds heel erg, maar ik zet mij er wel doorheen. Mijn kleine lieverd doet het heel goed, al ligt hij nu nog op een kinderafdeling. Ik hoop dat het allemaal snel op orde komt, zodat wij maandag of dinsdag al naar huis kunnen. Tja, ik heb heel lang geroepen: als hij maar tot na de kerst wacht, maar nu vind ik zo'n kerstkindje wel extra bijzonder. Hij is zo klein, maar zo lief en mooi, en nu al hartstikke sterk. Jaja, moederliefde, all the way. :) Ik kan niet wachten om hem lekker naar huis mee te nemen zodat wij eventjes in onze bubbel kunnen leven. En dit Oud&Nieuw wordt natuurlijk nu extra speciaal!

7 opmerkingen:

 1. Aah ik maakte me al een beetje zorgen door je reactie gisterochtend! Eigenlijk alleen maar heel leuk nieuws dus! Gefeliciteerd en lekker genieten nu :) Ik hoop dat jullie snel naar huis mogen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel erg dikke proficiat met de geboorte van Viktor! Heel erg mooie naam trouwens! Hopelijk kunnen jullie snel naar huis nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd en wat bijzonder inderdaad! Geniet van je zoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon!!! Da's inderdaad een heel bijzonder Kerstcadeau! En ik nog zeggen in mijn vorige comment dat jullie volgende Kerst samen zouden vieren ;-) . Dat werd dus al deze Kerst. Ik dacht (op de een of andere manier) dat je pas in januari zou bevallen. En wat een prachtige naam, Victor! Geniet van elkaar en ik ben heel benieuwd naar zijn foto(s).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nogmaals gefeliciteerd!! Kerst is nu extra speciaal geworden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een dikke proficiat aan de kersverse ouders! Geniet van al dat baby geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nogmaals gefeliciteerd met de geboorte van Viktor! Hopelijk mag hij snel mee naar huis :)

  BeantwoordenVerwijderen