maandag 28 december 2015

Holiday look: last time Marsala

De laatste dagen van het jaar zijn aangebroken! Weet je niet welke look je met Oud & Nieuw gaat dragen? Ga nog een keer voor de kleur van afgelopen jaar: marsala! Een jaar geleden schreef ik er al over en ik blijf het een prachtige en draagbare kleur vinden. De kleuren van 2016 worden Rose Quartz (pastel roze) en Serenity (pastel blauw/paars); niet mijn persoonlijke favorieten om eerlijk te zijn. Des te leuker om dit jaar nog af te sluiten met een prachtige marsala-statement!Het voordeel van bordeaux-kleurige marsala is dat je het op veel verschillende manieren kunt dragen. Je kunt ook voor de klassieker "gouden oogschaduw, rode lippen" gaan, maar dat vind ik persoonlijk iets te "standaard". Marsala is natuurlijk wel dé kleur om met goud te combineren, dus ik besloot om het ook wel te doen, alleen dan net even anders. En natuurlijk met de nadruk op de ogen.In de buitenste ooghoek heb ik de rode oogschaduw van Makeup Geek aangebracht, genaamd "Bitten". In de arcadeboog heb ik deze vervaagd met combinatie van MUG's "Créme Brulée" en ABH's "Orange Soda". Voor meer diepte in de buitenste ooghoek heb ik MUG's "Badda Bing" toegevoegd. Op de bewegende ooglid heb ik twee INGLOT pigmenten gebruikt. Eerst #42 over de hele bewegende ooglid (tot aan de rode kleur), dit is een citrus-achtige gouden kleur. Tussen deze en rode kleur heb ik mijn favoriete duo-chrome pigment toegevoegd in de kleur #84; deze heeft een wat rodere ondertoon met goud/groene shimmer, de ideale tussen-kleur voor deze look.De bovenste twee foto's zijn gemaakt zonder flits. Je ziet nog steeds heel duidelijk hoe het licht met alle kleuren speelt. Ik vind dat zo mooi! Natuurlijk wil je met de feestdagen schitteren, dus dat mag ook wel met pigmenten, highlighters of met wat dan ook. Of je kiest voor alles tegelijk, net als ik. ;) Mijn lippen heb ik trouwens nog vrij neutraal gehouden. Dit is Burnt Caramel van Max Factor met een beetje MAC Diva aan de buitenkant.En tot slot nog wat flits-foto's (of nou ja, de linker foto is gemaakt in volle zon). De highlighter die ik op mijn jukbeenderen draag is een kleine preview en komt uit een mooie palette, maar misschien kunnen jullie hem al een beetje raden. ;) Ik vind hem persoonlijk niet overdreven glanzend en hij past goed bij deze look. Laatste keer marsala? In ieder geval voor dit jaar. Ik blijf het een geweldige kleur vinden, dus grote kans dat dit voor mij ook de kleur van volgend jaar wordt!

Weten jullie al welke look jullie op de laatste dag van 2015 gaan dragen?

3 opmerkingen:

  1. Oh yes, love it, dit soort kleuren vind ik super. Draag vandaag iets gelijkaardigs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige look! Ik vind Marsala ook een super mooie kleur. Ik heb de nieuwe kleuren Rose Quartz en Serenity ook gespot bij Pantone en vind het mooie en frisse tinten, maar qua make-up vind ik ze vooral mooi voor op de nagels. Qua make-up zal ik deze kleuren niet snel dragen. Prachtige highlighter draag je trouwens. Ik ben wel benieuwd welke dit is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oh wauw die inglot pigmenten zijn geweldig<3

    BeantwoordenVerwijderen