woensdag 2 december 2015

Pink Pictures #28

Mijn favoriete maand is aangebroken! Tijd om heel even terug te kijken naar november. Ik heb een paar dingen gedaan die volledig in de kerstsfeer passen en ik heb genoeg gezellige dingen meegemaakt. Kijken jullie mee?Een paar weken geleden heb ik weer eens gezellig met Peggy afgesproken. Wij hebben geshopt in Antwerpen (zie mijn shoplog hier) en natuurlijk ook heerlijk tussendoor gegeten. Bij een hip koffietentje nam ik een latte met witte chocolade en rozen, heerlijk! Oh ja, en een cheesecake, die smaakte ook al zo goed. Foto rechts maakte ik laatst in Utrecht, blijkbaar gaat er ook een Kiko openen! Kiko is lekker aan het uitbreiden, dus een vestiging midden in de stad kon niet ontbreken. Je vindt het lekker centraal op het Vredenburgplein.Met mijn schoonzusjes en schoonmoeder ben ik voor een weekend naar Valkenburg geweest. Kerstmarkten in Nederland zijn blijkbaar leuker dan verwacht! Deze was heel gezellig en sfeervol (in de grotten). Ik heb niet veel gekocht, vooral een paar mooie kerstballen... die al heeeeel binnenkort opgehangen gaan worden. ;)Tijdens onze wekelijkse lunch met mama. Wij gingen naar een van mijn favoriete koffietentjes hier in het dorp. Daar hebben ze allerlei heerlijk latte/cappuccino smaken; ik nam er ook een red velvet cupcake bij. Een paar weken later hebben wij daar weer geluncht, alleen toen was bediening wel heel langzaam... dus ik ben bang dat mijn moeder niet zo snel meer daarheen wilt. ;)Nu worden alle bomen wel heel kaal en zielig. Maar een paar weken geleden waren de bladeren zo mooi! Ik vond het werkelijk een sprookje, heel bijzonder hoe natuur van kleur verandert. Dat zoiets moois ook gewoon vlakbij ons huis te vinden is, prachtig! Rechts is onze box. Jaja, die is eindelijk gearriveerd! Zo leuk om die nu al in de woonkamer te hebben staan. Het wordt nu wel even uitmeten waar wij de kerstboom gaan neerzetten, maar het komt vast wel goed.
Laatst had ik met een vriendin / ex-collega afgesproken voor een fotografie-date. Het is onze gezamenlijke hobby en zoiets heb ik nog niet eerder gedaan. Last minute besloten wij om naar Utrecht te gaan. Uiteindelijk hebben wij meer geshopt dan echt gefotografeerd, maar het was echt heel gezellig! Ik heb alleen mijn 50mm lens meegenomen en dat was eigenlijk niet handig (want: zonder automatische focus), maar het is wel de meest compacte lens... En toch vind ik de bovenstaande twee foto's nog wel aardig gelukt. Wat denken jullie?Ik ging ook weer gezellig met Amelie lunchen en een beetje shoppen in mijn oude dorp. Afspreken met Amelie betekent altijd wel selfies maken. ;) Zo kochten wij bij oliebollenkraam geen oliebollen.... nee, ze hadden churro's! Heerlijk en weer eens wat anders! En bij H&M pasten wij even deze feestelijke (maar foute) maskers. Ik moet binnenkort trouwens weer echt langs haar werk gaan (mocht je het niet weten: Amelie is ook dé geniale kapster), mijn haarkleur kan allang een opfrisbeurt gebruiken.Afgelopen weekend zijn Jeroen en ik naar Keulen geweest. Het blijft een van onze favoriete Europese steden, dus het voelde weer als thuiskomen. Hotel-overnachting heb ik van Jeroen als cadeau gekregen, alvast voor mijn verjaardag. Het was een hotel midden in de stad, met uitzicht op de prachtige Dom. Het was super leuk, zeker met al die kerstmarktjes. Alles was daar ook zo mooi versierd! Check die boom met mooie hartjes-slingers (het was in het echt nog 100x mooier trouwens). Jeroen had (natuurlijk) de glühwein gedronken en ik uiteraard aan de chocomel (mét slagroom). En tussendoor natuurlijk allerlei lekkere dingen gegeten, maar dat kan ook niet anders op zo'n kerstmarkt. :)Selfie met mijn lieve man... op zijn Jeroen's. ;) En hij maakte nog een foto van mij terwijl ik korte sfeerimpressie aan het filmen was. Deze prop ik nog een keer in een kerst-achtige video. In het zakje zit trouwens het enige wat wij (naast al het eten) op de kerstmarkt hebben gekocht. Het is een kartonnen draakje met daarop de naam van onze baby; deze gaan wij aan de deur van de babykamer ophangen. Dat duurt alleen nog even, om te voorkomen dat iemand het per ongeluk ziet. ;) De volgende dag hebben wij trouwens lekker in de stad geshopt en de resultaten daarvan kunnen jullie in de video van aanstaande vrijdag zien!

7 opmerkingen:

 1. Wat een gezellige portie aan foto's om te bekijken!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's!! Kerstmarkten vind ik ook altijd gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's, die met de bellen vind ik super! Wat is Utrecht toch een fijne stad, volgend jaar februari kom ik er waarschijnlijk weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke pics! Ik hou ook van december :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die maskers! Die heb ik gekocht voor een theatervoorstelling die ik deze week deed. Daar zijn ze wel perfect voor ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begin meer en meer in de kerstsfeer te geraken, zeker met van die kerstmarktjes. En voor mij ook graag een portie churros :-)

  BeantwoordenVerwijderen