woensdag 6 januari 2016

4x purple polish

Blijkbaar ben ik de laatste tijd heel erg into paarsige nagellak geweest. Niet per se paars-paars, maar wel van mauve tot donkere lak met paarse shimmer. Er hoorde eigenlijk nog een feestelijk Only You lakje bij, maar daar had ik niet op tijd foto van kunnen maken (voordat het verwijderd moest worden voor de bevalling). Een andere keer dan maar. Voor nu wil ik aan jullie deze 4 mooie kleuren laten zien.Een nagellakje van H&M in de kleur Sepia, een shimmery exemplaar van Astor in de kleur #103 Sweet Home en twee kleuren van New Look in #39 Multicoloured en #79 Pink Pattern. Mooie selectie, toch? Kijk maar ook mee naar de swatches!Dit was mijn kennismaking met H&M nagellakjes en ik moet zeggen: ze zijn net zo goed als verwacht. De dekking is super, al vanaf de eerste laag perfect. Het lakken ging heel makkelijk, zonder strepen. Ik droeg er wel een sneldrogende topcoat overheen, maar het lakje bleef verder gewoon netjes lang zitten. De kleur Sepia vind ik prachtig! Niet echt "sepia", want: te weinig grijs erin. Maar ik vind het meer een zachte oud-roze / mauve kleur. Echt een ideaal kleurtje voor elke dag. Sorry, trouwens, voor de korte nagels. Ze waren aan het eind van mijn zwangerschap heel erg breekbaar.Zoals jullie in mijn laatste DM shoplog hebben gezien, had ik dit kleurtje samen in een setje met lipgloss gekocht. Ik was een beetje huiverig voor de parelmoer-glans, maar uiteindelijk viel het mij enorm mee. Dit komt echt door de zachte paarse kleur die dit lakje heel draagbaar en vrij neutraal maakt. Glanzend, ja, maar zeker geen 80's-gevoel. Niet streperig ondanks de metallic finish, echt een fijn lakje om in mijn collectie te hebben.De grootste pareltjes zijn toch wel deze New Look nagellakken. Ik heb ze hier maar gecombineerd, maar de roze glitter-lak heb ik ook al eens op alle nagels gedragen. Dat was ook heel erg mooi! Al zijn dit soort glitters altijd een hel om te verwijderen. De andere duochrome kleur is ook prachtig. Het heeft een donkere gouden basis met paarsig/roze shimmer. Heel bijzonder en kwalitatief ook weer heel goed.

Welke van de 4 is jullie favoriet?

5 opmerkingen:

 1. Ik vind de make-up van New Look verrassend goed

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit zijn inderdaad niet je standaard paarse kleurtjes, maar ik vind ze wel mooi, vooral die van New Look.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de lakjes van de h&m heel erg mooi. Ik heb ze zelf nog nooit geprobeerd maar ze zien er prima uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou wel van de New Look lakjes! Zijn dat die van Antwerpen?

  BeantwoordenVerwijderen