vrijdag 29 januari 2016

Babykamer roomtour

In de video van vandaag laat ik de babykamer zien. Ik heb meteen de hele video vol gekletst, maar ik hoop dat jullie het interessant gaan vinden. Ik ben alleen vergeten om het plafondlampje te filmen. Die is heel schattig, met Winnie en bijtjes... Jammer dat het niet op beeld staat, maar geloof mij als ik zeg dat het ook heel schattig is. :)

3 opmerkingen:

 1. Awwww, die baby Winnie de Pooh figuurtjes tegen de muur zijn zo schattig. Mooie handige kast ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kamertje! Ik ben altijd gek geweest op Winnie de Pooh en z'n vriendjes! En misschien is het momenteel niet meer zo heel bekend (ik zie toch vaker Woezel en Pip bijvoorbeeld), maar dat maakt het zeker niet minder leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het zal wel inderdaad meer iets van vroeger zijn, maar is nog steeds even leuk :)

   Verwijderen