zondag 10 januari 2016

Beauty favorieten van 2015

Mijn update-schema is nu wel helemaal in de war, maar dat krijg je ook als je verwacht had dat je nog tussen kerst en O&N kon gaan bloggen. ;) Ik heb nog heel even tijd nodig, maar ik hoop binnenkort weer helemaal de draai terug te vinden. Dit keer een video op zondag dus! Eentje die ik gelukkig nog tijdens mijn zwangerschap heb opgenomen. Tegenwoordig zit ik er niet zo fris en vrolijk bij, haha, maar ook dat komt nog wel. :P Vandaag wil ik mijn beauty favorieten met jullie delen. Kijken jullie mee naar mijn musthaves van afgelopen jaar?

2 opmerkingen:

  1. Mooie selectie heb je gemaakt! Die L'Oreal foundation klinkt interessant, zeker omdat hij voor quasi elk huidtype zou moeten goed zijn. Ik gebruik net zoals jij ook geen echte highlighter fan, ik gebruik het ook zelden. Maar die Bobbi Brown Shimmer Brick in Pink Quartz lijkt me echt wel mooi, mooi cadeautje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yeah... ik heb voor liefde gezorgd! :) Ben onder de indruk dat je eindelijk aan de wimperkruller bent :) :)

    BeantwoordenVerwijderen