zondag 24 januari 2016

Carli Bybel palette

YouTube beauty guru, Carli Bybel, heb ik pas leren kennen toen ik over haar samenwerking met BH Cosmetics hoorde. Een geweldige palette zou het zijn, met neutrale, warme, glowy kleuren. Tja, mijn aandacht was meteen gewekt. En aangezien ik al een tijdje benieuwd was naar de producten van dit merk kon ik het niet laten. Vandaag vertel ik graag meer over dit plaatje.BH Cosmetics staat bekend om hun grote palettes. Jullie kennen het wel, van die 88-achtige palettes met een heleboel kleuren... alleen dan net even anders. Palettes van BH Cosmetics zien er prachtig en uitgebreid uit, en zijn ook nog eens prima betaalbaar. Ze combineren vaak ook oogschaduws en blushes in de palettes, en dat is ook waar deze uit bestaat. Alleen dan wel met highlighters in plaats van blushes.. tja, daar kun je tegenwoordig echt niet omheen. Die highlighters kun je trouwens ook op je ogen gebruiken, al zitten er ook genoeg oogschaduw-kleuren in deze palette.
Foto zonder en met flits. De kleuren zijn prachtig en passen helemaal in mijn straatje! De oogschaduws hebben verschillende finishes. Van romige matte highlighters tot shimmery bronzy kleuren. De bovenste rij bevat wat koelere paarsige tinten, terwijl de tweede rij vooral warme oogschaduw-tinten heeft. Heel erg mooi en vooral veelzijdig, deze palette zal zeker bij veel mensen in de smaak vallen. Hetzelfde geldt ook voor gezichtshighlighters, al moet je hier wat meer lef voor hebben om deze te kunnen dragen. ;)De eerste rij oogschaduws. Niet heel erg koel, ik zou het meer een neutrale ondertoon willen noemen. Balans van donkere en lichtere kleuren is trouwens ook ideaal, ik hou er echt van als een palette een paar diepe (bruine!) tinten bevat.Terwijl de eerste rij oogschaduws vooral heel handig te combineren is en elke look net even wat mooier maakt, is de tweede rij echt een plaatje om te zien. De ene tint heeft wat meer roze, terwijl de andere een prachtige koperen gloed heeft. Zo mooi!Face highlighters... wauw, wat zijn ze mooi! De ene is wel wat subtieler, terwijl ik de andere makkelijk als een soort blush kan gebruiken voor de "JLo glow". Of je nou van gouden highlighters houdt of van meer roze gloed, voor iedere smaak en look is er een. Prachtig!
De look die ik met deze palette gecreƫerd heb. De ogen heb ik niet al te warm gemaakt en de face highlighter niet al te aanwezig. Je kunt met deze palette ook overdrijven als je heel veel gloed wilt, maar ik heb geprobeerd om het subtiel te houden. Ik hou er echt van, dit effect vind ik zo mooi! Wat denken jullie?Carli Bybel palette is verkrijgbaar via de webshop van BH Cosmetics voor slechts $12,50. De verzendkosten zijn heel redelijk (ongeveer $6) en je hoeft onder €22 geen invoerrechten te betalen. Ik ben in ieder geval fan (en enorm nieuwsgierig naar andere producten van dit merk).

9 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk palette, mooie look ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleuren, ik vind ze super! En wow, ik had geen idee dat haar palet zo betaalbaar was, het gaat direct om mijn verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het palet al op verschillende blogs zien voorbij komen, best mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ik heb dit palette ook al gezien online, maar ik wist niet dat hij zo mooi was

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het palette heeft echt een chic uitstraling! Mooie kleurtjes heeft het ook. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw de pigmentatie van dit palette zit echt goed!
  Moet ik me precies ook aanschaffen :D

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je ooglook is perfect!! wat een prachtig palette

  BeantwoordenVerwijderen