woensdag 27 januari 2016

Highlighters van theBalm

De highlighters, oftewel de "gezusters Manizer" van theBalm, zijn heel bekend in beautyland. Vooral Mary-Lou is beroemd om haar prachtige champagne-gouden glans. Zelf kende ik dit zusje al en ik was er inderdaad dol op. En toch heeft het mij niet weerhouden om een paletje te kopen, waar naast Mary-Lou, ook haar andere twee zusjes in zaten. Benieuwd naar de swatches? Lees dan snel verder.En ja, ik besef ook wel dat ik Mary-Lou nooit zal opmaken, zeker nu ik deze highlighter "dubbel" heb. Maar van zo'n prachtige glans kun je nooit genoeg hebben, toch? Reden genoeg om het extra royaal aan te brengen... haha, grapje! :P De trio-palette heb ik bij Asos.com met korting gescoord (zie mijn Black Friday haul). Maar theBalm is bij meerdere webshops te koop, waaronder ook een aantal Nederlandse (Google er eens op). Voor zo'n palette betaal je ongeveer evenveel als voor een losse highlighter van dit merk, maar in deze palette zit dan ook minder product. Niet dat je er alsnog snel doorheen bent, maar toch... ;) De drie zusjes zijn dus: Mary-Lou (champagne-kleurige highlighter), Cindy-Lou (iets koelere highlighter/blush met een zachte roze glans) en Betty-Lou (shimmery bronzer). Als je van glans houdt dan moet je zeker eens de highlighters van theBalm uitproberen! En, vergeleken met andere bekende highlighters, vind ik ze nog prima betaalbaar (rond €20). Tijd om er dichterbij kennis mee te maken...
Deze beauty's waren nog vrij lastig om op de foto te krijgen, maar ik hoop dat jullie zo een beetje het idee krijgen. Mary-Lou en Betty-Lou hebben de sterkste glans, terwijl Cindy-Lou een stuk subtieler is (past in het rijtje met NARS Orgasm dupes, trouwens). Sowieso zijn alle poeders heel fijn gemalen, waardoor je er geen grove glitters in ziet. Heel erg mooi en vooral handig, omdat ze niet je poriƫn zullen benadrukken. En natuurlijk blenden ze daardoor ook heel makkelijk.
Op mijn gezicht zonder en met flits. Hier heb ik ze dus alle drie gebruikt. Ik heb geprobeerd om ze ook een voor een vast te leggen, maar op de foto's zie je dat echt veel minder goed. Dan maar alle drie tegelijk. Op het puntje van mijn neus, in de ooghoeken en onder de wenkbrauw draag ik trouwens ook Mary-Lou. Het effect vind ik mooi, de gloed is echt precies wat ik zoek in zo'n product! Niet overdreven bij daglicht, maar wel lekker aanwezig met direct licht (of in de zon). Je kunt het natuurlijk zo heftig of subtiel maken als je zelf wilt en dat vind ik ook heerlijk aan deze highlighters. Ik ben fan! Wie nog meer? :)

5 opmerkingen:

 1. Dit lijkt mij zo een superduper mooi palette. Ik wil die ooit nog eens aankopen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mja, sommige producten zijn lastig vast te leggen op beeld, eh. Maar ik vind de swatches er wel heel mooi uitzien, hoor, vooral die gouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze mooi! Ik vind het je goed staan hoor, de foto's zien er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig palette! Ik ben dol op highlighters. Op je wang geeft het een mooi strobing effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Ik zou denken dat Betty-Lou veel te donker zou zijn, maar het staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen