vrijdag 22 januari 2016

Opgemaakte producten nov/dec 2015

In de video van vandaag laat ik de opoemaakte producten van eind vorig jaar zien. Ik ben benieuwd of jullie dit soort video's ook leuk gaan vinden, dus laat het mij zeker weten. Veel plezier met het kijken!

2 opmerkingen:

  1. Ben al een tijdje op zoek naar SLS-vrije shampoo, dus die van Lavera ga ik onthouden. Voor mijn kwasten gebruik ik ook babyshampoo, van Zwitsal meestal. Zo raar dat je van zwanger zijn gevoelige tanden kan krijgen, dat wist ik niet :-O Hoe je over die body creams van Laura Mercier praat doe je me wel zin krijgen om er eentje te proberen. Jammer van die make-up remover van TBS.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kijk graag naar wat anderen opmaken inclusief mini reviews! That reminds me, ik moet mijn opgemaakte spullen ook nog maar eens showen op mijn blog :)

    BeantwoordenVerwijderen