zondag 3 januari 2016

Unboxing Secret Elf Surprise 2015

Voor het eerst heb ik dit jaar meegedaan aan de Secret Elf Surprise. En, jongens, wat was het leuk! Ongeveer een week van te voren had ik mijn pakketje ontvangen en ik zette het meteen onder de boom. Ik keek heel erg uit naar het moment waarop ik het kon gaan openen: 25 december, 10 uur. Maar, zoals jullie weten, is er iets tussen gekomen. ;) Ook al zijn wij nu met hele andere dingen bezig, besloot ik van de week dat het toch tijd werd om de unboxing-video te filmen. Bereid je maar voor op een groot aantal "lekker" en "heerlijk" kreten. ;) Enjoy!Check hier de video van mijn lootje Steffie.

3 opmerkingen:

  1. Watt een leuke box heb je gekregen! Ik hoop echt dat Viktor snel naar huis mag komen zodat jullie aan een gelukkig gezinnetje kunnen beginnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke inhoud zeg! Ik hoop dat de kleine gauw naar huis mag. Nog gefeliciteerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blij dat je zo blij bent met je box, en dat ik even voor een lichtpuntje heb kunnen zorgen :) Hopelijk mag Viktor snel naar huis, zodat hij zijn cadeautjes kan gaan gebruiken :)

    BeantwoordenVerwijderen