maandag 18 januari 2016

What I've Got For Christmas (2015)

Tja, een "what I've got for Christmas" artikel in de tweede helft van januari... waarom ook niet? Als je je bedenkt dat wij met Kerst met hele andere dingen bezig waren, dan is het natuurlijk ook niet zo gek. Alle kerstcadeau's heb ik in het ziekenhuis uitgepakt, in een koffer gestopt en manlief heeft het voor mij naar huis meegenomen. In alle hectiek van de dag hebben wij het pas een week of 1,5 geleden uit die koffer gehaald... best wel erg, toch? Maar dat krijg je met een pasgeboren baby in huis. ;) Ik heb heel veel leuke dingen gekregen en dat wilde ik toch nog even delen. Dit is trouwens lang niet alles wat ik heb gekregen. Wij hebben namelijk ook een paar "gezamenlijke" cadeau's gekregen (oftewel: voor de baby). Maar in dit artikel heb ik vooral beauty-dingen die echt voor mezelf waren verzameld. Kijken jullie even mee?Allereerst een overload aan heerlijke Rituals spulletjes! Deze goodies kreeg ik van mijn schoonzusjes. Met mijn schoonfamilie doen wij aan lootjes. Alleen door verwarring dachten beide schoonzusjes dat ze mij hadden. Dus stiekem had ik dus twee keer zoveel cadeau's... :P Daardoor bleef (toevallig) Jeroen dus zonder... haha, hij vond het echt niet erg hoor! En zijn zusje had het uiteindelijk nog heel lief goed gemaakt. :) Maar mijn voorraad aan de nieuwe collectie van Rituals is nu aardig bijgevuld, waardoor ik er voor de rest van het jaar nog van kan genieten. Dit is trouwens hun winterse collectie en die ruikt goddelijk, dus ik ben heel erg blij! En, zoals jullie kunnen zien, heb ik alleen de douche foam "dubbel" gekregen, wat eigenlijk best knap is als je met z'n twee├źn cadeau's uit 1 lijn koopt zonder dat je het van elkaar weet. :)Dit zijn lieve cadeautjes die ik van Jeroen heb gekregen. Allereerst Black Opium van YSL. Ik heb al de eau de parfum van deze geur en ik wilde graag nog de eau de toilette hebben. Deze ruikt namelijk net iets anders en ik vind ze beide heerlijk! Dit is hem dus, heel erg blij dat ik hem eindelijk heb! Ook wilde ik graag een nieuwe externe harde schijf hebben. Je weet wel, voor het geval dat mijn laptop het ooit zal begeven, dat ik dan alsnog niet alle foto's kwijt ben. Ik heb nog wel een oude externe harde schijf, alleen heb ik die nog met mijn oude pc gebruikt. waardoor hij niet echt meer werkte op mijn MacBook. Die oude was trouwens 10x groter dan dit kleintje van Toshiba. Ondanks zijn formaat kun je er heel wat Gb op kwijt, dus ik ben hartstikke blij!En tot slot nog... mijn moeder heeft de beauty-afdeling van de Hema voor mij leeg gekocht... Zij wilde graag wat beauty-spulletjes voor mij kopen en dit jaar besloot zij niet ver van huis te gaan. En aangezien de Hema bij hun de enige winkel in het dorp is die beauty goodies verkoopt, kreeg ik al deze spulletjes. Helemaal niet verkeerd, jullie weten dat ik make-up van de Hema goed kan waarderen. Ik heb al enkele goodies getest en ze zijn, zoals ook verwacht, van hele fijne kwaliteit! Een lief feitje: mijn moeder had speciaal op mijn blog gekeken van welke kleuren ik houd en daar heeft ze deze selectie op afgestemd. Helemaal goed gedaan, hoor, ma!

Hebben jullie trouwens ook gezien wat ik dit jaar van mijn elfje (#SelfS2015) heb gekregen? En hier kun je mijn kerstcadeautjes van vorig jaar bekijken.

7 opmerkingen:

 1. WoW, you're got Some awesome gifts :)
  My family refuses to give me makeup :)

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat heb jij heerlijke beauty producten gekregen! Die Rituals lijn vind ik ook heerlijk. Ik gebruik er momenteel een douche foam en body cream van. De make-up van de HEMA ziet er ook mooi uit. Ik zou zeggen, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey hey, ik kwam op je blog terecht.. leuk artikel en leuke items heb je gekregen. De soft matte lipbalm van HEMA kreeg ik toevallig ook en de YSL Black opium parfum staat boven aan mijn beauty wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke cadeaus heb je gekregen! Ik heb eerlijk gezegd al lang geen beauty stuff meer gekocht bij Hema, dus ik ben wel benieuwd naar de kwaliteit enz van je gekregen spulletjes :) Zelf kreeg ik voor Secret Elf Surprise ook een easy shine lipbalm, die ik nog op de foto moet zetten voor de blog haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne kadootjes! Rituals is altijd goed en best logisch dat je er pas later mee komt toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice! Ik zou ook niet rouwig zijn om die dubbele Rituals cadeautjes, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je zo'n 'set' kreeg van je mama

  BeantwoordenVerwijderen