woensdag 17 februari 2016

7 dingen waar ik van geniet

Gaan jullie door het zonnetje buiten ook vaker glimlachen? Dit en nog 6 andere dingen maken mij blij. Vandaag ga ik ze dan ook met jullie delen. En ja, verwacht ook een paar zoetsappige baby-dingen. ;) Lezen jullie mee?Om te beginnen met de zon! Ik vind het zo heerlijk als die buiten zo fel schijnt. Ook al is het koud en ook al kan ik niet elk moment naar buiten (al probeer ik wel elke dag met de kleine te wandelen), ik geniet er toch nog van.

Hoe cliché dat misschien ook klinkt, maar er is niks mooiers dan je eigen vent in zijn papa-rol te zien groeien. Je gaat smelten, gegarandeerd. Dus Jeroen als papa is dan ook een pret-momentje voor mezelf, heerlijk. Deze kant van hem heb ik nog niet eerder gezien, dus geniet ik er nu volop van.

En om bij de baby-dingen te blijven... al die schattige baby geluidjes, hoe cute! Het is dan ook nu de tijd dat zijn stembanden steeds vaker gebruikt worden, hij ontdekt zelf ook steeds meer geluidjes. De eerste keer dat wij zo'n écht random geluidje hoorden zei Jeroen zelfs "Wat zei hij?" Haha het klonk als een echt stemmetje!Met de kleine baby heb je ook nog een voordeel: doordat hij zo veel slaapt heb je nog een beetje tijd voor jezelf, al moet je dat natuurlijk goed plannen. Zo kan ik nog steeds ontzettend veel genieten van het lang douchen. Baby op bed, warm water laten stromen en genieten maar. Ik word wakker onder de douche, mijn gemoedstoestand heeft het gewoon even nodig. Heerlijk!

Doorslapen is wel een wisselend dingetje op dit moment, maar zodra die kleine meer dan 3 uurtjes achter elkaar 's nachts heeft geslapen, word ik meteen ontzettend trots. En iets meer uitgerust. ;)

Ook niet vergeten: een (half) dagje voor jezelf inlasten. Papa als oppas en mama op stap. Wat heb ik genoten van mijn treinrit naar Amsterdam. Oordopjes in, mijn muziek op en heel even terug naar de "oude ik". In Amsterdam even kletsen, shoppen, eten, biertje (of 3 :P) erbij... heerlijk! Genieten dit! En 's avonds weer knuffelen met mijn liefje natuurlijk.Tot slot, ik geniet oprecht van mijn nieuwe portable speaker van het merk NUDE, die ik via GSMpunt heb (waar je -naast dit soort dingen- bijvoorbeeld ook Galaxy S7 hoesjes kunt vinden). Echt, wat een handig ding en wat een goed geluid. Bij dit soort speakers is dat niet altijd het geval, maar -als ik dan toch van mijn muziek wil genieten- dan het liefst met een apparaat dat het goed kan overbrengen. Het geluid komt namelijk uit beide kanten, en dat klinkt dus echt heel goed. Hij kan zelfs in de douche opgehangen worden (want: waterproef), super handig! Op de blog van deze webshop lees je trouwens meer over allerlei nieuwe en handige dingen voor je mobiel.

Waar kunnen jullie op dit moment van genieten?

3 opmerkingen:

 1. Ja de zon zon zon!!! Juist als het zo lekker koud is. Maar zodra ie verdwijnt en het weer gaat regenen ben ik direct voor de warme lente en zomer! En een heerlijk heet bad na sport of een vermoeiende werkdag, met een muziekje, kaarsje, badolie en een tijdschrift <3 Heb jij nog steeds liever de douche dan het bad?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ja, ben dit jaar nog geen een keer in bad geweest :P

   Verwijderen
 2. Absoluut en zeer zeker de zon! Heerlijk! Ik kijk zo uit naar de lente. En de verkoudheid en griep die over is :)

  BeantwoordenVerwijderen