zondag 7 februari 2016

Blogged in januari (2016)

Ik heb iets nieuws voor jullie! Als het aanslaat, dan wordt dit een maandelijks dingetje. Ik zie namelijk steeds vaker zulke lijstjes op verschillende blogs voorbij komen, "de best gelezen artikelen van..." Ik ga het vanaf nu ook doen! 5 meest gelezen artikelen van afgelopen maand, artikelen waar ik extra aandacht aan wil besteden én 6 random artikelen die ik deze maand in 2010 t/m 2015 heb geschreven. Zondag-leesvoer dus. :) Enjoy!5 meest gelezen artikelen van januari 2016:

1. What I've Got For Christmas (2015)
Het cadeautjes-artikel! Niet zo gek ook, jullie zijn natuurlijk gewoon nieuwsgierig. :) Dit soort artikelen worden over het algemeen wel goed gelezen (ja, ook ik ben er altijd super nieuwsgierig naar), dus dat motiveerde mij ook om dit artikel alsnog te maken, ook al was het geen makkelijke tijd. Ik baalde er wel van dat ik het niet kon filmen, maar misschien waren foto's ook eens leuk om te zien.

2. Mijn bevallingsverhaal: rare kerst
Kijk, dat is nog eens leuk. Sowieso vind ik het heel cool als persoonlijke artikelen goed gelezen worden. En zeker zulke emotionele artikelen. Ook bevallingsverhalen lees ik zelf altijd wel graag, dus leuk om te zien dat jullie het ook interessant vonden.

3. Been there, done that (tag)
Deze had ik niet helemaal verwacht, maar wel erg leuk om te zien! De tag over de reizen die ik tot nu toe gemaakt heb. Alhoewel, iedereen houdt van reizen, dus ik snap het ook ergens wel. :)

4. Mijn nieuwe MUG en Morphe mono's
Jaja, de swatches van mijn nieuwe oogschaduws! Ook dit soort artikelen vinden jullie vaak interessant om te lezen (of stiekem alleen de foto's te kijken? :P)

5. 4x purple polish
Hey, leuk, een nagellak-artikel in de top 5! Jullie zouden eens moeten weten... eigenlijk had er nog een lakje bij gemoeten, een mooie van Only You. Hij stond zelfs op de foto, maar die moest ik weg snijden. Ik had mijn nagels niet op tijd op de foto gezet voordat ik in het ziekenhuis moest blijven. Dit was dus mijn laatst gedragen kleurtje van 2015... en voorlopig sowieso de laatste, trouwens; het wordt tijd om weer nagellak te gaan dragen. :P

De artikelen waarvan ik verwacht had dat ze in de top5 zouden komen (maar wat dus niet gebeurd is) zijn: Baby's eerste maand (als opvolger van mijn bevallingsverhaal) en Revolution 32-palettes swatches (sjezus, dat was veel swatchen!). Blijkbaar toch niet voor iedereen even interessant, maar dat maakt niet uit. Video's zullen trouwens niet vaak in de top5 komen, omdat ze vaak op de hoofdpagina bekeken worden, zonder door te klikken. Dan tellen ze ook niet mee in de telling.

5 random januari-artikelen van afgelopen jaren

In januari 2010 begon ik net met deze blog, dus die artikelen zijn niet echt noemenswaardig. :) Vanaf het jaar daarop werd het interessanter.

2011: Want some chocolate?
Review van L'oreal Infallible oogschaduw in Endless Chocolat. Whaaa, ik was toen helemaal gek op deze kleur! Mijn liefde voor diepe rood-achtige bruine tinten is alleen maar gegroeid, maar dit was wel echt een grote favoriet!

2012: Kerastase Oleo-Relax - mijn lijn?
Ja, dit was een hele fijne lijn, vooral die capsules had ik toen heel vaak opnieuw gekocht. Ik zat er zelfs aan te denken om mijn oude favorieten, zoals deze, binnenkort opnieuw te kopen en jullie vertellen of het nog steeds zulke musthaves zijn. Leuk idee?

2013: Make-up challenge: dag 1, 2, 3
Oh wauw, dat is lang geleden.. In 2013 deed ik mee aan een make-up challenge, waarbij je elke dag een opdracht kreeg om met bepaalde kleuren of bij een bepaald onderwerp een look te creëren. Uiteindelijk had ik de challenge niet afgemaakt, volgens mij. Maar het begin was wel leuk!

2014: Kiko Unexpected Rosy Taupe palette + look
Ik vind dit nog steeds zo'n mooie palette! Vrij neutraal, maar toch heel bijzonder. Sowieso zijn dit soort taupe-tinten altijd erg draagbaar. Deze palette zit trouwens in het vaste assortiment van Kiko.

2015: Vlog-dagje met nieuw haar + AFW'15
Het is dus nu een jaar geleden dat ik zo enorm van haarlengte ben veranderd! En ja, nu zie ik wel in dat mijn haar best snel is gegroeid (tussendoor heb ik het nog wel iets laten bijknippen). Mijn fashionweek ervaring is trouwens ook om nooit meer te vergeten, het was heel erg gezellig!

4 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk concept! Ik volg je nog niet zo lang (shame on me :o) maar nu kan ik ook kennismaken met je oudere posts, super!

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Ik wil je bevallingsverhaal ook nog steeds lezen. Ik ga hier binnenkort even tijd voor vrij maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk overzichtje! Ik ga er enkele nog eens lezen :-)

  BeantwoordenVerwijderen