maandag 22 februari 2016

Douchegel met de lekkerste honing-geur

Goodmorning, ladies! Op deze regenachtige maandag wil ik graag met jullie een stukje gezelligheid delen. Laatst besloot ik namelijk om mezelf weer eens op een Lush product te trakteren. Veel te lang geleden, maar het is oh zo heerlijk. Best idea ever!Een paar jaar geleden was ik wel een vaste klant bij Lush. Ik weet nog dat zeepje "Honey, I washed the kids" toen een grote favoriet was. Met enig nadeel: het is een stuk zeep. Zeepjes onder de douche - daar heb ik altijd haat/liefde verhouding mee gehad. Het ene moment ben ik er helemaal gek op, een paar dagen later verlang ik naar het gemak van een douchegel. Maar die honing-geur was zooooo lekker! Ik ging op een gegeven moment zelfs op zoek naar producten met soort gelijke honing-geur (maar kwam niet verder dan de noten boddy butter van The Body Shop die daar een beetje op lijkt).

Goed nieuws, al ben ik waarschijnlijk een van de laatste mensen die dit ontdekt heeft. "It's Raining Men" is dé douchegel met de geur van "Honey, I washed the kids"! Precies dezelfde heerlijke, zoete, warme geur. Ik kan hier zo van genieten! Terwijl sommige mensen 's ochtends voor een frisse citroen-geur voor onder de douche gaan, ruik ik dit soort honing-geuren het liefst de hele dag door. Het is dus maar goed dat deze geur ook best lang op mijn huid blijft hangen, zonder verder iets uit te drogen. Love it! Met dank aan Lush voor extra aangename ochtenden voortaan. :)

Check de ingredients op de website van Lush. Te koop in verschillende formaten, vanaf €8,60.

4 opmerkingen:

 1. Ik ben dol op dit soort geuren, sowieso ben ik een grote fan van Lush. Ik heb ook wel eens een stukje zeep gehad maar toch vond ik dit achteraf ook niet fijn. Als ik in de Lush ben snuffel ik volgende keer zeker aan It's raining men!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lush is zo geweldig! Lijkt me een erg lekkere geur voor winter/lente. Ik ga weer eens naar Lush toe, al is het maar alleen maar om te snuiven! Heerlijk daar. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah zo jammer dat wij geen Lush in de buurt hebben :) Wij bestellen daraom regelmatig wat online, deze geur ken ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik haat stukken zeep voor onder de douche. Ik vind ze niet handig en de drogen eigenlijk altijd wel mijn huid uit. HIWTK is dan wel weer een enorm lekkere geur, fijn dat er ook een douchegel van is

  BeantwoordenVerwijderen