maandag 1 februari 2016

Maybelline Lash Sensational mascara

Lash Sensational mascara van Maybelline heb ik al zo vaak tussen de favorieten van menig beautyliefhebber gespot, dat ik er natuurlijk ook enorm nieuwsgierig naar werd. Normaal ben ik geen grote fan van Maybelline mascara's, maar wie weet, zou dit mijn grote liefde kunnen worden. Inmiddels heb ik hem al zeker een maand in gebruik. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees snel verder.Een mascara die belooft om de wimpers goed te separeren en als het ware te "vermenigvuldigen" - dit soort beloftes zijn heel erg welkom. Daarnaast heeft deze mascara een gebogen borsteltje en deze zorgt voor extra volume. Dit soort borsteltjes maken de wimperkruller vaak overbodig en dat bespaart natuurlijk even tijd.


Het borsteltje is inderdaad heel handig, al gebruik ik er vaak alsnog een wimperkruller bij. Puur uit gewoonte, plus dat je daarmee het krul-effect kunt versterken. Om het effect zonder de wimperkruller te laten zien, heb ik deze mascara voor dit artikel zonder extra hulpmiddeltje aangebracht. En ik moet zeggen, de krul vind ik best indrukwekkend en zo bleef hij ook voor de rest van de dag. Kijk, daar houden wij van!Het effect op mijn wimpers dus. Ik vind het echt mooi! Veel verwachtingen had ik niet, maar het zou mij verbazen als deze mascara niks voor mijn wimpers zou doen, na alle lovende reviews. Deze mascara blijft echt de hele dag netjes op zijn plek zitten en separeert prima mijn wimpers. Als ik toch 1 zeik-puntje mag noemen, dan is het lengte. Deze mascara geeft namelijk meer volume dan lengte. Gelukkig zijn mijn wimpers al vrij lang van zichzelf, maar ik zou ze graag toch net ietsje langer willen hebben. En daarom vind ik dus dit soort mascara's van Rimmel dan toch net iets fijner. Maar voor de rest is dit zeker een prima exemplaar! Ik snap echt heel goed waarom iedereen er zo gek op is.

4 opmerkingen:

 1. Hij ziet er erg mooi uit op je wimpers. Heel mooi volume, maar ik versta wel dat je wat meer lengte gehoopt had

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het effect best netjes! Ik houd wel van volume en die krul zie je inderdaad ook mooi terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel een mooi effect geven! Netjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er goed uit! Ik ken deze mascara nog niet. Volgens mij heb ik nog nooit een Maybelline mascara geprobeerd ;-) Qua mascara's ben ik zelf gek op die van KIKO, zijn vrij budgetproof en zorgen voor een mooi effect waardoor ik niet snel meer naar een Lancôme mascara zal grijpen (waren eerst mijn favoriet).

  BeantwoordenVerwijderen