maandag 29 februari 2016

Nieuwe H&M oogschaduws + look

Na mijn eerste kennismaking met de nieuwe H&M beauty mono oogschaduws, was ik benieuwd naar meer. Bij het station van Utrecht zit een grote H&M waar ze ook een beauty-afdeling hebben. Na even te hebben geswatcht kwam ik thuis met deze drie beauty's...De mono's van H&M hebben verschillende finishes en zijn over het algemeen boter zacht en super goed gepigmenteerd. Ik koos voor twee neutrale kleuren en een "pop of color". Maar eigenlijk hebben vooral de namen van deze kleuren mij over de streep getrokken...Shiitake - als in: paddestoelen-kleur? En toch vind ik dit een hele toepasselijke naam voor zo'n beige kleur met satijnen glans. Triple Raspberry is een kleur die ik al in verschillende palettes heb gezien en waardoor ik bereid was om die hele palette te kopen. Ik weet niet wat het is, maar zo'n rijke frambozen-kleur (die niet al te roze is) moest gewoon aan mijn collectie worden toegevoegd. En tot slot - Cinnamon Roll... die naam alleen al maakt mij hebberig! En ik kan nooit genoeg warme bruine tinten hebben. ;)

Jup... I love it! De textuur, de kleuren, de finishes, hoe makkelijk ze blenden... alles! Deze mono's van H&M zijn weer geweldig. En makkelijk te combineren met andere kleuren. Ideaal voor elke dag. Ja, ook deze roze kleur, zeker als het hem voorzichtig aanbrengt en veel de blending kwast gebruikt. Kijk maar naar de look die ik ermee gecreƫerd heb om zijn "bruikbaarheid" te bewijzen.
Best neutraal, toch? En zien jullie een beetje van die roze glans er doorheen? Ik vind dit gaaf. Weer eens wat anders. Een betaalbare oogschaduw die luxe aanvoelt... fan!H&M Beauty oogschauws kosten €5,99 per stuk en zijn verkrijgbaar op hun beauty-afdelingen (niet in elke vestiging) en online.

Wat vinden jullie van zo'n look met roze oogschaduw?

6 opmerkingen:

 1. Mooie oogschaduws! Ik had geen idee dat H&M zulke mooie en betaalbare oogschaduws verkocht. Aanrader dus. Ik vind je look erg mooi met die 'hint of pink' ; staat goed bij de bruintinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi! Blij te horen dat ze zo goed zijn, voor zo'n kleine prijs dan nog wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie oogschaduws en leuke verpakking ook ! Lang geleden dat ik nog eens iets kocht van HM beauty.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je look is zo mooi! en je wing is perfect <3

  BeantwoordenVerwijderen