zondag 13 maart 2016

5 blog/YouTube/Instagram aanraders

En toen was het opeens zondag... Door gebrek aan tijd is er afgelopen vrijdag geen artikel online gekomen, en ik had ook eerlijk gezegd niet bijzonder veel inspiratie (of puf) voor een wekelijkse video. Ideeën zijn dus zeker welkom! Maar voor nu even wat anders.. Het leek mij leuk om wat leuke Instagram accounts, YouTubers en blogs met jullie te delen. Diegene die er echt voor mij uitspringen op dit moment en waarvan ik het gewoon leuk vind om die in het zonnetje te zetten. Kijken jullie mee?


Ik begin met twee Instagram aanraders. Het zijn hele grote accounts, dus misschien kennen jullie ze al, maar het leek mij toch leuk om deze twee te delen. Allereerst @makeupbymario, de make-up artist én BFF van Kim K. Oké, het valt mij ook op dat het werk dat hij nu nog laat zien van lang geleden is, maar ik vind zijn account vooral leuk om zijn humor. Zo nu en dan plaatst hij van die herkenbare quotes/plaatjes die mij helemaal kunnen opvrolijken. Een andere account die ik kan aanraden is die van @norvina, de dochter van Anastasia die haar merk op een veel hoger niveau heeft gebracht. Een hele inspirerende powervrouw trouwens, met hele bijzondere schoonheid. Norvina heeft trouwens ook een geweldig YouTube kanaal waar de bovenstaande video een voorbeeld van is. Ze upload niet vaak, maar gezien de kwaliteit van bewerking kan ik alleen maar zeggen dat haar video's absoluut het wachten waard zijn.

Over YouTube gesproken... ik was nooit zo van de vlogs kijken totdat ik dus dit kanaal tegenkwam. Bonnie (boncolor) heb ik ontdekt dankzij een soort gelijk artikel op een andere blog en inmiddels heeft zij bijna twee keer zoveel abonnees. Haar kanaal gaat nog echt heel groot worden, ik weet het zeker. Een aanrader als je nog een dosis positiviteit kunt gebruiken. Check haar laatste vlog hieronder.


Even een beauty YouTuber tussendoor. Laura Lee heb ik ook via/via ontdekt en eerst dacht ik serieus "wtf". Laten wij eerlijk zijn, de manier waarop zij praat maakt haar niet bijzonder intelligent. Maar toch begon ik haar langzaam maar zeker geweldig te vinden. Achter een oppervlakkig masker schuilt een prachtig meisje dat hele interessante video's maakt en wiens mening ik inmiddels heel belangrijk vind wat producten-reviews betreft. Ik volg haar trouwens ook op Instagram (@larlarlee) als een van de weinige YouTubers, zij is echt een beetje mijn girlcrush op dit moment.


Tot slot wil ik een leuke food-blog met jullie delen. Laat ik voorop stellen dat ik überhaupt weinig foodblogs lees (ik ben geen keukenprinses, helaas), maar deze vind ik wel extra bijzonder. Ik heb het namelijk over Talk Nomz To Me. Allereerst - credits voor de naam! Het zijn hele toegankelijke recepten en het is lekker overzichtelijk zelfs voor de recepten-schuwe mensen zoals ik. Maar wat deze blog nog leuker maakt zijn de mensen erachter. Als jullie al een tijdje in de blog/beauty-wereldje meedraaien dan kennen jullie nog vast de webshop van Enchantra. Die bestaat helaas niet meer, maar de eigenaresse Linda wijdt zichzelf nu aan haar andere passie - koken. En dat doet zij dus op deze blog. Ik ken Linda al langer en het is echt een schat van een mens en een hele inspirerende vrouw, dus dat maakt haar blog ook echt leuker in mijn ogen. Oh ja, en dat van de kookkunsten... dat Linda heerlijk kan koken kan ik alleen maar bevestigen. ;) Aanrader dus!

1 opmerking:

  1. Ik heb toch weer nieuwe dingen ontdekt, je girlcrush ga ik ook zeker volgen :)

    Ilona
    www.artthisisart.com

    BeantwoordenVerwijderen