zondag 6 maart 2016

Blogged in februari 2016

Happy sunday! Tijd om weer terug te kijken naar de afgelopen maand en ook om wat artikelen uit voorgaande jaren uit te lichten. De vorige keer viel dit artikel in de smaak, dus vind ik het alleen maar leuk om dit een terugkerend onderwerp op mijn blog te maken. Lezen jullie mee?


5 meest gelezen artikelen van februari 2016:

1. Olaz producten met niacinamide
Kijk, dat is nog eens leuk! Terwijl de meeste comments op de make-up artikelen worden gegeven, ben ik blij dat huidverzorgingsonderwerpen nog steeds prima ontvangen worden. Ik vind het zelf namelijk ook enorm interessant, dus blij dat mijn bezoeksters het met mij eens zijn. De tonic is trouwens bijna op, maar dat wordt absoluut een re-buy.

2. Zonnebril combineren met make-up, kan dat?
Oké, dit is echt bizar... Deze advertorial van Zalando stamt uit 2012, maar wordt nog steeds bizar vaak via Google gevonden. Blijkbaar goed gebruik gemaakt van de SEO (voor bloggers onder ons). Het is eigenlijk ook geen super boeiend onderwerp, maar toch.. Normaal beland dit artikel nooit in de top-zoveel van de meest gelezen van de maand, maar nu dus wel.

3. 10 dingen die ik niet verwacht had als mama
Kijk, dit vind ik leuk. Ik vind het sowieso leuk dat zwanger/baby-gerelateerde artikelen nog steeds goed gelezen worden (wel helaas met weinig comments... hallo, jij daar, die blijkbaar wel dingen leest maar nooit van zichzelf laat horen! Ik vind het ook wel leuk om jou te leren kennen. :) ).

4. Budget shampoos zonder SLS
Ook dit artikel is zo hoog geëindigd dankzij the power of Google. Dit artikel heb ik bijna 2 jaar geleden geschreven en sindsdien is er eigenlijk weinig verandert: een drogist heeft nauwelijks SLS-vrij shampoo's in het assortiment (tenzij je De Tuinen in de buurt hebt natuurlijk). Erg jammer en ik hoop nog steeds dat dit snel gaat veranderen.

5. The brows: nieuwe potloden
Ah, kijk, de wenkbrauwen-artikel. Leuk! Zeker omdat het een onderwerp is waar ik nog steeds een beetje onzeker over ben... nou ja, ik zoek altijd de beste producten om mijn wenkbrauwen dikker te maken (en ik vervloek die dag dat ik ze zo dun had geplukt). En fijn dat jullie dit onderwerp blijkbaar net zo interessant vinden!

Het artikel over mijn nieuwe haarkleur was wel in de race voor een top 5 plekje, en dat had ik ook wel verwacht. Haarkleur-onderwerpen vinden jullie vaak interessant. Ik ben nog steeds trouwens ontzettend blij met mijn donkere haartjes, zo blij dat ik dit gedaan heb. De twee artikelen waarvan ik verwacht had dat ze iets hoger zouden eindigen zijn mijn tips voor langer behoud van je nagellak (of misschien weten jullie alles al?) en 7 dingen waar ik van geniet (omdat happy-artikelen altijd leuk zijn, toch?). Het is toch net iets anders uitgepakt, maar oké. Het blijft altijd leuk en verrassend om te zien welke onderwerpen de top 5 halen.

5 random februari-artikelen van afgelopen jaren:

In februari 2010 had ik nog geen vaste host voor het uploaded van mijn foto's, dus veel artikelen zijn foto-loos geworden. Ik sla dit jaar dus weer eens over. ;)

2011: My first... Sugarpill pigmenten!
Sugarpill! Dat is lang geleden, jongens... Toen was dit merk zo ontzettend populair en inmiddels hoor je er heel weinig over (ja, het bestaat nog steeds, laatst kwamen ze zelfs met een mooie palette). Ik heb nog steeds de gouden pigment van Sugarpill bewaard, omdat dit de mooiste gouden kleur ever is. Niet dat ik hem vaak gebruik, maar je weet maar nooit.

2012: Huishoudbeurs... misschien toch wel zo suf
Haha dat zegt genoeg, toch? :P Dat was dus ook de laatste keer dat ik naar de huishoudbeurs ben geweest. Die valt altijd samen met de negenmaandenbeurs en dit jaar had ik er wel graag bij willen zijn. Maar Jeroen was op vakantie (jaja, de sufferd) en ik had geen oppas. Volgend jaar maar weer! En misschien neem ik dan stiekem ook een kijkje in de chaos van de huishoudbeurs. ;)

2013: Make-up challenge: dag 7 t/m 10
De make-up challenge, waar ik het in mijn vorige "blogged" ook over had. Altijd leuk om weer even te zien welke (zwaardere) looks ik vroeger droeg. :)

2014: Too Much Information… tag
Too Much Information - oftewel de TMI - tag. Is het al twee jaar geleden dat ik deze video had opgenomen? Wow, de tijd vliegt echt behoorlijk snel! Toen nog in ons oud huisje... memories. :)

2015: On my nails: spring Catrice combo
Jep, deze combinatie moet ik snel weer gaan dragen... ik krijg er lente-kriebels van! Ook al voelt het nog niet zo als je naar buiten gaat... Ach ja, wij hebben sneeuwklokjes voor de deur bloeien, dus dat begint nu echt ergens op te lijken.

En dat was het voor februari! Benieuwd wat maart ons gaat brengen, al kan ik jullie nu al verklappen dat er meer luxere producten gereviewd gaan worden. ;) Tja, ik zit weer in die voorkeursperiode...

3 opmerkingen:

 1. Jij staat in mijn volgblogs, en toch ontdek ik door je samenvattingen steeds artikels dat ik nog niet gelezen had.
  Super fijn!

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sugarpill blijft voor mij <3
  Het is nog steeds een van mijn favoriete merken en ik ben gewoon geen meisje voor lichte/neutrale looks ;)

  BeantwoordenVerwijderen