woensdag 9 maart 2016

Kiko Trio Blush #05 Marsala

Sinds er een Kiko winkel in het centrum van Utrecht zit, kun je er echt niet omheen. Het blijft een heel fijn betaalbaar merk dat kwalitatief mooie producten maakt. Zo zag ik laatst ergens een mooie blush die ik "in het echt" ook wilde bekijken. Wat blijkt: de gewone mono-blushes zag ik niet meer liggen (uit het assortiment?), maar in plaats daarvan zag ik deze prachtige trio blushes. Ik kon ze niet weerstaan...Shade Fusion Trio Blush doet mij een beetje denken aan rainbow oogschaduws van INGLOT. Het zijn drie kleuren in een product. Heel erg handig, ook omdat je de vierde kleur kunt creëren door alle kleuren met elkaar te mixen. Op deze manier kun je de intensiteit en de kleur aan zich altijd customizen. Een erg leuk idee, waar ik persoonlijk echt van hou. Ik koos voor de kleur #05. Op de website van Kiko staat dat deze kleur Marsala heet. Ik had het kunnen weten... Zo jammer trouwens dat je op de producten zelf alleen een nummer ziet. De naam van de kleur erbij zou zoveel leuker/handiger zijn!
Deze blush bevat dus drie kleuren: van heel licht roze tot dieper bruinig bordeaux-rood. Wat ik zo fijn vind is dat je met deze blush (en zeker met deze kleur) zelfs een beetje kunt shapen én een lichtere kleur op je wangen aanbrengen. De blush zelf is heel compact en bevat een klein spiegeltje - ideaal om overal mee naar toe te nemen. De textuur is heel fijn, zacht (maar niet te... het kruimelt ook totaal niet) en is een droom om te blenden. De houdbaarheid is daarnaast ook prima. Kortom, de kwaliteit is weer top, zoals wij van Kiko gewend zijn.De swatches op mijn hand. Ik heb drie kleuren naast elkaar geswatcht en daarboven een swatch van alle drie door elkaar. Een heel mooi natuurlijk resultaat, zo'n kleur past volgens mij bij zoveel verschillende huidjes! Hij is niet te warm en ook zeker niet assig, er zit een goede hoeveelheid roze en bruine kleur doorheen wat hem echt heel draagbaar maakt.Oh, jongens, ik heb mijn nieuwe favoriete blush gevonden! Jullie weten dat ik al een tijdje op zoek was naar een makkelijke blush. En met "makkelijk" bedoel ik een blush waar je niet bij na hoeft te denken. Een blush die bij elke warme/koele look past en een blush waar je ook meteen mee kunt shapen. Een blush voor de dagen waarop ik geen zin/tijd heb om verschillende producten te gebruiken en waarmee ik het bronzer-effect toch een beetje kan nabootsen. Zo'n soort blush is dit dus. Heel erg mooi, ik ben zo gek op deze kleur! Binnen no time geeft het een heel verzorgd resultaat, ik hou er wel van!De prijs van deze blushes is €10,90. Kiko opent steeds meer winkels door heel Nederland. En anders kun je nog altijd op hun website terecht waar ze regelmatig geen-verzendkosten-actie hebben.

7 opmerkingen:

 1. Dit is inderdaad een "makkelijke" blush! Ben ik ook dringend naar op zoek dus dankje voor deze review, ik weet welke ik moet gaan kopen :-P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat mooi!! En dat voor een leuk prijsje, misschien ga ik hem ook shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die packaging <3
  En hoe mooi is die blush wel niet! Echt wauw!

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeer mooi! Inderdaad heel draagbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie blush en heel draagbaar ! Ik heb zelf ook best wel wat Kiko producten en ben er altijd heel tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw hele mooie blush! Ik tot nu toe alleen lippenstiften en 2 lakjes van KIKO en ik vind ze allemaal fijn!

  -x- Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, dat vind ik een heel erg mooie blush

  BeantwoordenVerwijderen