donderdag 17 maart 2016

Laura Mercier Candleglow Luminizing Palette

Vandaag voor de verandering een donderdag-artikel (om die van gisteren te compenseren). Ik wil met jullie een prachtige palette van Laura Mercier delen. Terwijl ik vroeger niet zo veel gaf om highlighters, kan ik ze nu steeds meer waarderen. Ik kon dan ook deze limited edition palette niet weerstaan toen ik een tijdje geleden bij de Bijenkorf in Amsterdam was...Prachtige verpakking! Echt een plaatje om te zien. Die krullen op de tweede foto vallen trouwens alleen bij bepaald licht op. Grote spiegel aan de binnenkant, wat ideaal is voor onderweg. Er zitten ook een paar facecharts bij zodat je wat look-inspiratie hebt."The twinkling of candles, the romance of nightfall. This light-infused dimensional palette creates the peffect "glow" for skin at any time of day. Two all-over-face highlighting powders create the look of skin that has been softly illuminated by candlelight while 4 eye colours give you a wash of shimmer."

Ik dacht eerst dat het allemaal highlighters voor het gezicht waren, maar nee. 4 kleintjes blijken dus oogschaduws te zijn. Daar trek ik mij uiteraard niks van aan. Ik meng ze met grote highlighters om zo mijn ideale gloed te creƫren. Vooral kleur Glow geeft aan mijn highlighter een mooie boost, ook al zitten er hele fijne glittertjes in. Radiance en Glimmer zijn werkelijk prachtig. Vrij subtiel op de huid, maar bij direct licht geven ze een hele mooie satijnen glans.Op deze swatches kunnen jullie zien dat dit geen mega heftige highlighters zijn. Logisch ook, de "candlelight glow" is ook een subtiel fenomeen. De glans hoort heel zacht, maar verleidelijk te zijn, en dat is precies het effect wat deze highlighters geven. Al deze poeders zijn trouwens heel fijn in gebruik. Ze blenden makkelijk, hebben geen grove deeltjes en zijn boterzacht.
Voor deze look had ik de highlighters zowel op mijn ogen (binnenste ooghoek, wenkbrauwbot) als op mijn wangen gebruikt. Zien jullie dat effect van glans bij kaarslicht? Ik hou er echt van. Zeker als het licht erop valt - zo ontzettend mooi! Ideaal voor iemand die niet per se heftige glans wilt, maar liever voor een mooie (en toch opvallende) gloed gaat. Love it! Absoluut een favoriet voor heel veel looks, en zeker voor elke dag.

2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldig palette! Ik kan me voorstellen dat je het niet kon weerstaan. Ik heb zelf nog niks van Laura Mercier in mijn stash, maar ik heb er al zoveel goede verhalen over gelezen dat ik wel erg nieuwsgierig ben geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow wat is ie mooi! Echt super dat er zoveel keuze in kleuren is!

    BeantwoordenVerwijderen