vrijdag 4 maart 2016

Laura Mercier Radiance Foundation Primer

"Dit product ga je helemaal geweldig vinden!" - zei de verkoopster tegen mij, toen ik een paar weken geleden bij de Bijenkorf in Amsterdam was. Een primer die iedereen geweldig vindt en toevallig had zij er nog een. Hey, mijn aandacht heb je dan... En guess what? Het was een hele goede verkoopster, want ik was al snel om....Ik heb een hekel aan primers met siliconen en ik probeer ze dan ook zo veel mogelijk te vermijden. Dit is dus ook een primer zonder siliconen. Wel bevat het glycerine en die zorgt ervoor dat je make-up goed daarop blijft "plakken". De textuur is heel zacht, zelfs romig te noemen. De verpakking heeft het over een "water-based gel" en dat maakt hem dan ook zo fijn. Verder belooft Laura Mercier dat deze radiance foundation primer voor sheer healthy glow zou moeten zorgen.
Niet alleen de textuur, ook het effect en de kleur op mijn hand-swatch hebben mij over de streep getrokken om deze primer te kopen. Het heeft een heel licht kleurtje en het lijkt zelfs of hij mijn huid ietsje egaler maakt. Ik heb zelfs het gevoel dat als je een probleemloze huid hebt, dat je deze primer makkelijk als een soort tinted moisturizer kunt dragen. Let op, het geeft verder geen dekking, maar toch maken die kleur-pigmenten net even een verschil. De glow die de primer geeft vind ik super. Ik heb het nu met verschillende foundations gedragen en het effect vind ik zo mooi, ook al is het nog best subtiel (al kun je hem uiteraard opbouwen). Ik was bang dat je de glow niet zou zien met de meer dekkende foundations, maar niets is minder waar. De prachtige gloed (let op: geen olie-glans dus) zie je er nog prima doorheen.En ik hoop dat jullie zo ook het effect op mijn huid kunnen zien (foto met en zonder flits). Ik draag een foundation met medium dekking er overheen en verder geen highlighter. Mooi, toch? In het echt heb je dus een gezonde gloed, hoe jij je ook voelt. ;) Het is verder geen matterende primer, dus ik moet nog wel goed mijn t-zone afpoeieren. Maar voor datgene wat de primer belooft vind ik hem super.

Gebruiken jullie vaak een glowy primer?

2 opmerkingen:

  1. Hij doet wel iets voor je huid, vind ik. Ik heb ooit een mini van Laura Mercier gehad, maar dat was een witte primer. Lang geleden ook dus ik weet niet meer heel goed wat ik ervan vond, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi resultaat ! Zo'n radiance primer doet toch altijd wel wat extra voor je huid.

    BeantwoordenVerwijderen