woensdag 13 april 2016

2x lente Kiko nagellak

"Damn you, Kiko..." - dacht ik nog toen ik een tijdje geleden voor de schappen met nagellak stond. Je kent vast dat gevoel: opeens zie je allerlei leuke kleuren die je gewoon moet hebben. Heb ik nog meer nagellak nodig? Absoluut niet. Maar deze kleuren riepen gewoon mijn naam... ja, echt!En verrassend genoeg zijn het opeens weer twee blauwe kleuren. Ik dacht dat ik na vorig jaar niet meer blauwe nagellak zou kopen, want toen had ik eigenlijk al te veel.. Maar nee, deze twee vond ik te leuk om te laten liggen. Een zachte (zee)blauwe kleur en een metallic blauwe met groene shimmer. Naar die tweede heb ik al eerder zitten starren, maar uiteindelijk bedacht ik mij dat groen op mijn nagels sowieso geen succes ging zijn. Totdat ik de laatste keer besefte dat deze kleur toch echt meer blauw dan groen was... #beautyaddictbrain#344 is in het echt nog iets meer groenig/zee blauw dan gewoon pastel-blauw, maar op de camera bleek het een lastige kleur zijn om vast te leggen. Een hele mooie, niet al te felle tint waar ik ontzettende zomerkriebels van krijg. Ik begin spontaan aan zwembadden en stranden te denken, heerlijk! De romige finish vind ik bij deze kleur heel mooi en de kwaliteit is, zoals altijd bij Kiko, perfect. Heel dekkend en langhoudend.#530 bleek op de nagels meer dekkend te zijn dan ik had verwacht. Ik dacht dat het meer een topcoat zou zijn die je bijvoorbeeld over een zwarte nagellak kunt dragen. Maar nee, dit is toch echt een volwaardig lakje. Niet streperig en niet overdreven metallic. Gewoon een prachtig kleurtje met hele mooie shimmer. Zeker een eyecatcher, dus wat mij betreft niet voor elke dag. Maar absoluut een kleur met een zomerse vibe.

Zijn jullie al begonnen met het dragen van lente/zomer-kleuren op de nagels?

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige lakjes! Dit zijn ook helemaal mijn kleuren. Kiko vind ik ook een enorm mooi merk. Ik ben ook al geswitched naar meer zomerse kleuren. Op dit moment draag ik La-Paz-itively hot van OPI wat een fel fuchsia lakje is ;-) laat het mooie en vooral warme weer maar komen. Mijn nagels zijn er klaar voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuke zomerse kleurtjes!
  Ik ken het gevoel wel van opeens veel te zien staan.. Meestal gebeurd dat wanneer ik een 'no-buy' wil inlassen :D

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit weer heel geslaagde nagellakkleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen