maandag 25 april 2016

Beauty | Tarte Tartelette Tease palette

Tijdens mijn laatste Sephora bestel-ronde (tja, ik noem het maar zo) heb ik de nieuwste palette van Tarte besteld. De Tartelette palettes zijn prachtig (inmiddels dus in drie uitvoeringen), maar ik ging toch voor de kleinste. Lekker compact, met kleuren voor elke dag en dé kwaliteit van Tarte oogschaduws. Kijken jullie mee?Tartelette Tease palette bestaat uit 6 tinten, zowel mat als shimmer. Twee rijen oogschaduws maken van je look een no-brainer. Er zit geen super donkere tint in, maar dat mis ik in deze palette ook eerlijk gezegd niet. De neutrale ondertoon van deze oogschaduws vind ik heel fijn, prima te combineren met elke outfit/stemming/look-idee.Whisper en Wink zijn highlighters, al moet ik zeggen dat ik ze vooral vaak meng. Prachtig zijn ze, passen werkelijk bij alles! Crush is lekker shimmery, een mooie accent-kleur voor toch nog een beetje glamour in je dagelijkse look. First Kiss eronder is een stuk neutraler en koeler, het heeft meer een lichte satijnen finish. Ik hou echt van deze kleur, ook mooi om gewoon over je hele ooglid te dragen. Perfecte tint voor een 1-eyeshadow-look. De twee donkerste kleuren zijn bruin en dat kan ik in zo'n palette enorm waarderen. Hoeveel mensen gebruiken nou elke dag een zwarte oogschaduw? Juist... Bruin is vaak een stuk handiger. Heartbreaker is iets warmer en lichter dan Bff, en met Bff kun je ook makkelijk een lijntje langs je wimperrand tekenen. Beide kleuren zijn mat, dus dat is altijd extra handig. Op naar de swatches...

Swatches bij indirect licht en met flits. Mooi zijn ze, toch? Veel moeite hoefde ik echt niet te doen om dit resultaat op mijn arm te krijgen. Tarte oogschaduws zijn heel mooi romig en blenden als een droom. Qua looks kun je hier dus zeker alle kanten mee op. Ik besloot om een wat donkerdere look te laten zien, met in de hoofdrol - Crush oogschaduw.
Voor deze look heb ik eigenlijk zo goed als alle 6 oogschaduws gebruik. In het mideen van de bewegende ooglid heb ik Crush aangebracht. Hiermee lijken de ogen toch net iets groter. Jaaaa, deze palette is prachtig! Perfect voor mee op reis, maar ook ideaal om elke dag te gebruiken. Van natuurlijke look tot smokey eye, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Wat vinden jullie van dit soort compacte palettes?

6 opmerkingen:

 1. Die donkerste kleur maakt 't palette echt, mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig palette. je kunt hem zoals je zegt altijd gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi! Tarte heeft echt prachtige verpakkingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind enkel de 4 rechtse kleuren echt goed.. De 2 linkse vallen me wat tegen precies?
  Mooie everyday look die je maakte!

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De highlighters blenden altijd in mijn huidskleur, dat vind ik persoonlijk niet erg :)

   Verwijderen
 5. Ideaal palette voor on the go! En prachtige kleuren die iedereen staan.

  BeantwoordenVerwijderen