maandag 11 april 2016

Blogged in maart 2016

Oops, eigenlijk zou dit artikelen gisteren moeten verschijnen, maar dat was ik even vergeten. Nou ja, geen ramp. Vandaag deel ik alsnog de best gelezen artikelen van maart met jullie, aangevuld met opvallende maart-artikelen van voorgaande jaren.


5 meest gelezen artikelen van maart 2016:

1. De eerste 3 maanden als moeder
Op nummer 1 - een persoonlijk artikel. Wat leuk! En zeker dit artikel. Met dat soort mama-artikelen stel je je toch wel kwetsbaar op. Fijn om te zien dat jullie het blijkbaar waarderen en mijn hersenspinsel interessant vinden om te lezen.

2. 4x taupe nagellak
Ook leuk om te zien dat nagellak-artikelen nog altijd goed gelezen worden. Deze taupe kleuren vind ik nog steeds erg mooi en ik moet ze weer eens gaan dragen. Van de week gaan jullie trouwens meer nagellak zien, maar dan wat meer zomerse tinten.

3. Het leed dat "wenkbrauwen verven" heet
Hey, een oud artikel in de top 5! Dit artikel blijft nog steeds populair dankzij Google. Inmiddels verf ik trouwens niet meer mijn wenkbrauwen, omdat mijn haarkleur sowieso al een stuk donkerder is (en voorlopig blijft).

4. Toen ik 18 was...
Leuk om te zien dat deze tag/artikel in de top 5 is beland. Ook weer een persoonlijk artikel en een hoop nostalgie over vroeger. Nou ja, nostalgie, meer een kijkje in mijn 18-jarige-leven. En ik vind het nog steeds bizar dat het al zo lang geleden is... #oma

5. Budget shampoos zonder SLS
Dit artikel was weer populair! Vorige maand zat hij ook al in de top 5, maar blijkbaar wordt hij nog steeds vaak genoeg gelezen. Tja, binnenkort maar nog eens op zoek gaan naar meer budget SLS-vrije shampoo's?

Deze maand geen andere artikelen waarvan ik verwacht had dat ze nog beter gelezen zouden worden. Ik blijf het echt enorm leuk vinden dat persoonlijke artikelen weer goed gelezen zijn, en daardoor krijg ik zin om steeds meer met jullie te delen. :)

5 random maart-artikelen van afgelopen jaren:

2010 sla ik weer eens over omdat de foto's van dat jaar bijna niet meer weergegeven worden. Op naar 2011!

2011: Micellaire oplossing: wat en hoe
Micellaire watertjes worden steeds populairder en in 2011 schreef ik er een informatief artikel daarover (helemaal vergeten trouwens). Toen gebruikte ik ze nog regelmatig, maar inmiddels heb ik liever de "holy grail" van double-cleansing. Toch interessant om te lezen voor diegene die er meer over willen weten!

2012: Creatief met lippenbalsem
Het artikel waarin ik liet zien hoe je een verzorgende getinte lippenbalsem zelf kunt maken. Toen vond ik het echt heel leuk om te doen en ik gebruikte hem regelmatig. Nu ben ik echt veel minder DYI-ingesteld, al begint het wel weer te kriebelen...

2013: Complete look of the day: burgundy
Een van de weinige outfit-posts op mijn blog, maar dit was toen echt een van mijn lievelingslooks. Hoe kan het ook anders - bordeaux-rood is mijn favoriete kleur aller tijden. Misschien dat ik ooit weer eens een outfit-post zal maken, maar voorlopig is er nog werk aan de winkel... #mommygetsfit

2014: Super schone huid in 3 stappen
Dit was hét begin van mijn liefde voor double-cleansing! Toen ik dit artikel schreef wist ik niet eens dat dit dé methode was, blijkbaar had ik het toevallig zelf ontdekt. Ook ik begon er dus aan mee te doen en nog steeds is dit de beste (en snelste) manier om je huid super schoon en make-up vrij te krijgen.

2015: First Aid Beauty - Ultra Repair Cream
En over obsessies gesproken... Dit is nog steeds een grote favoriet van mij! De beste gezichtscrème ever. De grote pot, die ik vorig jaar had aangeschaft, begint al aardig op te raken en ik begin nu al te bedenken waar ik de nieuwe ga bestellen (gelukkig ook te koop via Engelse webshops). Liefde voor deze crème! En wat mij betreft een mooie afsluiter voor dit artikel. :)

1 opmerking:

  1. Wat een leuk overzicht! We zijn nu wel erg nieuwsgierig geworden naar de First Aid Beauty gezichtscrème! :)

    BeantwoordenVerwijderen