woensdag 27 april 2016

Kletsen | Koningsdag in de regen

Happy Kindsday, babe's! Het is de eerste keer sinds jaren dat wij dit niet gaan vieren, maar er is ook een hele kleine (en schattige) reden voor. ;) Vroeger gingen wij de nacht daarvoor volop feesten en overdag relaxt wandelen door alle straatjes. Dit jaar is het anders, ook omdat het weer behoorlijk lijkt tegen te vallen...


Maar wat kun je doen met dit weer om het toch nog een beetje feestelijk te houden? Als je naar een festival gaat, dan zul je ongetwijfeld een overdekt stukje gaan opzoeken (of een prachtige oranje poncho scoren). Spulletjes verkopen op straat wordt misschien wat lastig, al schijnt het 's middags nog wel wat droger te worden. Met een paraplu in de hand kun je nog altijd veel doen. En anders - tja, het blijft een extra vrije dag waar je volop van kunt genieten. Tv aan, dekentje over je snoet, chill-modus aan. En die ouderwetse Hollandse spelletjes zijn ook leuk voor thuis. ;)

Wat gaan jullie vandaag doen? Deel je ideeën!

2 opmerkingen:

  1. Heel fijn om te lezen. Ik woon in België maar ooit ga ik koningsdag mee vieren om de sfeer eens op te snuiven, lijkt me echt geweldig :)

    Ilona
    www.artthisisart.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik snap je helemaal, met zo'n weer heb je er zowiezo ook minder zin in!

    BeantwoordenVerwijderen