woensdag 20 april 2016

Liquid lipsticks van Kat von D, Anastasia en Stila

Liquid lipsticks zijn hot! Ze brengen makkelijk en precies aan, zijn (bijna altijd) mat en blijven urenlang zitten. Het perfecte lipproduct, toch? Heel veel merken hebben inmiddels er een uitgebracht. Vandaag laat ik drie grote favorieten van velen aan jullie zien. Benieuwd welke ik zelf het fijnst vind? Lees dan snel verder,Helaas zijn deze drie niet in Nederland te koop, maar toch kun je ze vrij makkelijk online vinden. Stila wordt via de meeste Engelse webshops verkocht, zoals Beautybay en CultBeauty (geen verzendkosten en belastingen). Voor Kat von D en Anastasia Beverly Hills moet je iets meer moeite doen, beide merken zijn te koop via sephora.com (houd dus rekening met invoerkosten, die je overigens meteen al betaalt). Je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je ook wat. De liquid lipsticks van deze merken staan namelijk bekend om hun kwaliteit.
Van links naar rechts: Anastasia Vintage, Kat von D Lolita en Stila Aria. Op de swatches zijn ze nog niet helemaal opgedroogd. Alle drie de lipsticks worden wel volledig mat op de lippen. Maar zo kunnen jullie een beetje de textuur en de kleur voordat het opdroogt zien. Ik wil alvast waarschuwen dat ik niet super netjes ben met lip-swatches, dus hopelijk vinden jullie dit niet storend... ;)
Vintage van Anastasia Beverly Hills bleek een vrij heftige kleur te zijn... What was I thinking. Eigen schuld, ik had de swatches eerst goed moeten bekijken. Op de website van Sephora wordt deze kleur omschreven als rich vibrant berry. Nou, zeg maar gewoon paars... donker-paars... Bij berry-kleuren denk ik meer aan bordeaux-rode ondertoon, maar Vintage is in mijn ogen een stuk koeler en... paarser! Absoluut geen kleur voor elke dag, maar het is ook weer eens wat anders. Zoiets had ik nog zeker niet in mijn collectie! Leuk om eens in de zoveel tijd te dragen, voor de dagen wanneer ik meer durf met kleur. Deze lipstick blijft werkelijk perfect zitten. Hij voelt een beetje droog aan, maar het is niet zo storend. Als je lippen niet super droog zijn, dan voel je het zelfs bijna niet zitten. De kleur vervaagt mooi en geleidelijk, waardoor je het niet zo snel hoeft bij te werken.
De meest draagbare kleur van de drie is toch wel Lolita. Dit is meteen ook de meest populaire kleur van Kat von D en ik snap heel goed waarom. Hij is prachtig! Ik was eerst bang dat hij iets te bruin voor mij zou zijn, maar hij is precies goed. Een prachtige donkere nude. Er is ook Lolita II verkrijgbaar, maar deze is een stuk warmer (dus niks voor mij). De ondertoon van Lolita vind ik persoonlijk veel mooier en zal ook meer mensen staan. Qua houdbaarheid was ik wel een beetje teleurgesteld... ik had veel meer verwacht van Kat von D, koningin van langhoudende producten. Terwijl de lipstick van Anastasia makkelijk alle etentjes overleeft, heeft die van Kat von D moeite met een lichte lunch. Qua textuur vind ik hem wel weer ontzettend fijn. Het voelt als een zachte mousse, zo zacht. Dit is qua textuur echt mijn favoriet van de drie!
Tot slot is er nog Aria van Stila. Een prachtige rood/roze kleur. Vrij donker, waardoor ik hem niet elke dag kan dragen. Maar het is wat mij betreft de perfecte weekend-kleur. Qua textuur doet deze Stila lipstick mij denken aan die van Anastasia. Alleen vind ik dat hij wat minder mooie vervaagt. Na een paar uur voel ik namelijk droge plekjes aan de binnenkant van mijn mond, waardoor ik er automatisch aan ga bijten... en dat zorgt voor lelijke slijtage. Elke keer weer. Misschien is hij toch net iets droger dan de andere twee?Kortom, dit zijn de absolute toppers! Het meest gebruik ik de liquid lipstick van Kat von D, maar dat komt ook door de draagbare kleur (en mega zachte textuur). Ik zou alleen willen dat hij wat beter zou blijven zitten... Misschien wel de andere kleuren? De lipstick van Anastasia blijft het langst mooi zitten, alleen nu nog een draagbare kleur scoren. ;) En Stila is ook zeker een fijne, zolang je de dunne laagjes gebruikt en je niet te veel gaat storen aan de droogte. Ze kosten alle drie rond de €20 per stuk.

Hebben jullie ervaring met liquid lipsticks?

1 opmerking:

 1. ik vind liquids altijd zo leuk en mooi, maar ik kan er echt niet tegen ;(
  vind dat echt zooo jammer :(
  stomme droge lippen! Jou staan ze alvast prachtig!

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen