vrijdag 1 april 2016

Mijn MAC lipsticks + swatches

MAC lippenstiften zijn een ware cult. (Bijna?) in elk make-up tasje is er een te vinden, zelfs bij de liefhebbers van budget-producten. Ik besloot om aan jullie mijn exemplaren te laten zien (met uitzondering van limited edition lipsticks). Benieuwd naar mijn eerste lipswatches-video? Kijk maar mee.

3 opmerkingen:

  1. Prachtige collectie heb je! Ik moet je eerlijk bekennen dat ik 0 MAC lipsticks heb.. Voor mij persoonlijk zijn de meeste van jouw lipsticks iets te opvallend al zou ik de Candy Yum Yum wanneer ik wat bruiner ben (en op vakantie ben ;-)) zeker wel iets voor mij zijn. Ik vind het in ieder geval een hele mooie kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie collectie en wat staat je alles goed! Haha ik snap dat je blog Pink Fairytale heet, zitten lekker veel roze kleurtjes tussen hahaha. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleuren heb je en ik vind dat jij best wel mooi staat met een warmere lipstick hoor!

    BeantwoordenVerwijderen