zondag 17 april 2016

New armcandy.... eeeeh, horloge

Ik heb een zwak voor mooie sieraden, al draag ik niet al te vaak iets om mijn polsen. Sinds kort heb ik twee hele mooie items aan mijn collectie toegevoegd en die wil ik al te graag met jullie delen.De (web)winkel Lucardi verkoopt namelijk sinds kort horloges van het merk Tassled. En eerlijk is eerlijk, ze zijn prachtig! Elegant, simpel, groot (maar niet te) en heel erg stijlvol. Met -niet onbelangrijk- prachtige details. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus ook ideaal voor liefhebbers van statement-accessoires. Maar ik koos voor wit... nee, niet voor zwart (voor de verandering), maar gewoon voor de lichtste kleur. Zoiets staat altijd extra chique, vooral voor de lente/zomer.

Ik ben fan! Ik vind het zo'n prachtige horloge, echt waar! Ik ben heel erg blij met de kleur, al is hij niet zo wit-wit als ik dacht (straks hier meer over). Prachtige wijzerplaat met letters en strepen (weer eens wat anders dan cijfers), met een mooi bloemetje onderaan, stoer stevig riempje en een speels kwastje... love it! Het getik vind ik trouwens ook gezellig, je hoort het heel zachtjes in een lege ruimte. Ja, ik vind hem gaaf! En ook al zijn metalen details goud, passen ze nog prima bij mijn (wit)gouden en zilveren ringen (die ik bijna altijd draag).Om het gevoel van armcandy naar een hoger niveau te brengen kun je deze horloge ook mooi met verschillende armbandjes combineren. Het armbandje dat ik erbij draag is van Everlasting Moments (erg betaalbaar, trouwens). Ook deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ik koos wederom voor wit. Alleen, zoals jullie kunnen zien is het armbandje dus echt wit-wit en horloge lijkt meer licht-grijs ernaast. Maakt niet uit, ik vind het nog steeds een leuke combinatie (al draag ik het net zo graag los van elkaar, het is maar net waar ik die dag zin in heb).

Ook handig: dit armbadje heeft een klein magneetje waardoor hij niet zomaar open zal springen. Tassled horloges zijn wat mij betreft een prachtige aanvulling op het assortiment dameshorloges van Lucardi. Ze zijn prima betaalbaar (nu voor €30) en zien er echt mooi uit. Wat vinden jullie?

4 opmerkingen:

  1. Wat een super mooi setje!

    Ik vind het horloge vooral erg mooi en chique. Ik kende het merk nog niet. Binnenkort wil ik ook weer eens gaan kijken voor een nieuw horloge.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het wel een mooi duo, zo samen. En helemaal niet erg dat het niet exact dezelfde kleur is allemaal, dat kan echt geen kwaad!

    BeantwoordenVerwijderen