zondag 3 april 2016

Random Xenos shoplog

Xenos is zo'n fijne winkel. Laatst heb ik daar een paar random dingen gekocht en het leek mij leuk om ze te delen. Waarschuwing: met random bedoel ik dus super-random. ;) Benieuwd naar mijn aankoopjes? Kijk maar mee.Ik was op zoek naar een mandje, maar uiteindelijk -je kent het wel- heb ik nog wat andere spulltje meegenomen. Allemaal typische ik-dingen. Laten wij eens kijken...Food! Ik ben dus zo iemand die zo nu en dan noodles eet tijdens de lunch. Ik doe het al jaren en ik word het niet zat. En ja, er zijn lekkerdere dingen om te eten, maar het smaakt mij eigenlijk wel prima. En bij Xenos vind je ook allerlei thee-smaakjes die je bij de gewone super niet tegenkomt. Wat dacht je van deze frambozen-ijs Pickwick? Jep, goedgekeurd!Een klein pannetje! Zoiets wilde ik al hebben voor het geval ik een eitje wil bakken. Want dan hoef ik niet zo'n grote pan te gebruiken... er is over nagedacht. ;)Zoals jullie misschien wel eens gezien hebben, gebruik ik altijd zo'n klein spiegeltje om mijn make-up van dichtbij te bekijken tijdens het opmaken. Vooral handig voor het creƫren van de ooglooks. Laatst zag ik bij een andere blogger zo'n aparte spiegel op de kaptafel staan, naast de grote spiegel. Dat leek mij super handig! En bij de Xenos had je allerlei kleuren en lekker betaalbaar. Ik ging voor de simpele chrome variant en ik ben er tot nu toe erg tevreden over!En tot slot - het mandje. Deze wilde ik graag hebben voor mijn blog. Om precies te zijn - om de opgemaakte producten erin te verzamelen. De video van laatst viel bij jullie in de smaak, dus ik ben van plan om vaker over de opgemaakte producten te praten. En dit is alvast een preview van de voorlopige verzameling. :)

Wat hebben jullie laatst bij de Xenos gescoord?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten