zondag 24 april 2016

Wat ik niet mis aan uitgaan

Het is al best lang geleden dat ik ben uitgeweest en ik denk dat het nog even gaat duren. Niet dat ik niet wil, maar voorlopig doe ik het gewoon nog even niet. Uitgaan heb ik altijd super gevonden, ik kon (en kan straks weer) er zo ontzettend van genieten. Maar een paar dingen mis ik dus absoluut niet... Houd er rekening mee dat dit artikel met een korreltje zout is geschreven. ;)


Wat ik niet mis aan uitgaan...

...de beslissing moeten nemen die de avond gaat bepalen: thuis indrinken of ergens heen gaan waar je goedkoop aangeschoten zult raken.

...de kleding-crisis-beslissing. Topje of een shirtjes met korte mouwen. Maar het is zo koud buiten! Wat trek ik er overheen? En wat ga ik met mijn vest doen zodra ik binnen ben?

...de tassen-beslissing. Neem ik een klein tasje mee of probeer ik alles in de broekzak te stoppen? Gaat het niet een lelijke bobbel worden? Moet ik misschien een andere broek aan? Hey, ik heb een panty onder mijn jurkje, dus geen zakken! Dus toch een broek aan?

...de hoe-gaan-wij-terug-beslissing. Want wordt het "wij nemen de laatste bus, dus even zo nu en dan op het klokje kijken" of "yolo, wij nemen de taxi en betalen ons helemaal blauw". Of als je mazzel hebt kun je naar huis / je logeerplek lopen... of beter gezegd: struikelen, terwijl het buiten steeds lichter wordt.

...de blikken en praatjes van mensen waar je niks van wilt weten. Nu. Even. Niet.

...dat gevoel wanneer je wakker wordt de volgende ochtend. Is het kater? Of voel ik mij gewoon minder scherp? Lever, gaat het met je? Ik voel mij een beetje duizelig... Misschien maar niet te veel doen vandaag. Of in ieder geval extra langzaam de dag beginnen. Oh, is de dag nu al voorbij?

Hebben jullie zoiets gisterenavond nog meegemaakt? ;)

1 opmerking:

  1. Of de aangeschoten mannen die met hun allerfoutste openingszin op je af komen ;)

    BeantwoordenVerwijderen