maandag 4 april 2016

Wishlist Sephora / BeautyBay (voorjaar 2016)

Jaja, mijn mandjes van Sephora én BeautyBay lopen langzaam maar zeker vol... en "gek" genoeg, vooral met mono oogschaduws. Er zijn ook zoveel mooie kleurtjes die ik graag wil hebben! Benieuwd naar mijn wishlists? Kijk maar mee.In mijn Sephora mandje zitten vooral Anastasia Beverly Hills producten. Als jullie mijn laatste shoplog hebben gezien, dan zal jullie dit waarschijnlijk niet verbazen. Ik had toen inderdaad gelijk, Sephora verkoopt sinds kort de mono's van ABH... en ja, die zijn ontzettend mooi (al zijn ze een stuk duurder dan bijvoorbeeld de oogschaduws van Makeup Geek... daar straks meer over). In mijn digitale mandje zitten de volgende kleuren: Pink Champagne, Soft Gold, Sangria en Wine. Ik heb swatches van bijna alle ABH oogschaduws gecheckt en deze 4 moet ik gewoon hebben! Alleen zit ik nog even in dubio... Ik heb namelijk begrepen dat ABH dit jaar 2 nieuwe palettes gaat uitbrengen, waaronder een met favorieten van Norvina - de dochter van Anastasia. En daar ben ik suuuuuper benieuwd naar! Dus misschien toch even wachten?

Ook op mijn Sephora-wishlist: nog een liquid lipstick van ABH. Binnenkort komt er een review van verschillende liquid lipsticks op mijn blog en ik kan jullie nu al verklappen dat die van ABH heel goed uit de "test" kwamen. ;) Ik wil er dus nog een van hebben! En dan de welbekende nude-kleur genaamd Pure Hollywood. Tot slot nog een kitje met Sephora favorites met allerlei prachtige roze lipkleuren. Altijd leuk om met verschillende (ook luxere) merken op deze manier kennis te maken!Oké, dan mijn BeautyBay wishlist... die is belachelijk groot... en dat komt vooral door de Makeup Geek mono's. En ja, ook al deze swatches heb ik al 100x bekeken en deze kleuren spreken mij wel heel erg aan... Dit zijn ze: Sorbet, Mesmerized, Vintage, Purely Naked, Ice Queen, Galaxy, Confection, Ritzy, Mirage en Cherry Cola.

Verder nog een paar kwasten op mijn wishlist. Twee (schattige) roze Bdellium tools kwasten (Pink Bambu 706P en 762P) die ik voor de eyeliner wil gaan gebruiken. En zo'n Morphe M156 Smudge Oval Fluff Brush lijkt mij een super handige multitasker. De laatste is ook weer een liquid lipstick, maar dan van Gerard Cosmetics - Hydra Matte Liquid Lipstick in Serenity. Deze schijnen namelijk heel fijn te zijn!

Dus ja, mijn wishlists zijn enorm... en nee, dit gaat zeker niet in een keer gebeuren, maar ik ben bang dat alles langzaam maar zeker mijn kant op komt. Waar zijn jullie het meest benieuwd naar?

1 opmerking:

  1. Een hoop oogschaduw zijn dat, heb je er nog niet genoeg? :) NEVER ENOUGH, dat zeg ik!

    BeantwoordenVerwijderen