woensdag 4 mei 2016

Baby | Boeken bij de Action

Baby-boeken zijn hartstikke belangrijk voor baby's ontwikkeling. En zeker nu de kleine van ons boekjes steeds interessanter begint te vinden, wil ik graag de leukste exemplaren in huis hebben. Van het weekend was ik bij de Action en ik zag een heleboel leuke baby/kinder-boeken. Ik kon niet kiezen, dus ik heb een aantal leukste meegenomen...Ik heb nog een heleboel van mijn oude baby-boekjes in huis (jaja, mijn moeder heeft wat (lees: alles) bewaard), dus wij hebben genoeg Russisch leesvoer. Deze boekjes zullen helpen om de Nederlandse woordjes te leren, maar ze zijn natuurlijk ook hartstikke leuk voor de plaatjes. Ze zijn kleurrijk, van verschillend formaat en de bladzijden zijn grof genoeg zodat de baby hen zelf kan omslaan. Super leuk! En dat voor maar 2-3 euro per stuk. Ik wilde dus deze snelle tip met jullie delen. Handig voor mama's (in spé) of als je nog een leuk kraamcadeautje zoekt.
Mochten jullie nog leuke baby-boekjes kennen, deel ze hieronder!

1 opmerking:

  1. Ons dochtertje is ook helemaal verzot op boekjes, vooral die van Bumba vindt ze heel erg leuK. Ik heb van bij de Action ook al eens boekjes meegebracht :)

    BeantwoordenVerwijderen