zondag 8 mei 2016

Baby | Mijn eerste Moederdag

Mijn eerste moederdag, wie had dat gedacht. Althans, ik niet, een jaar geleden. Ik vind dit zo bijzonder en -hoe cliché misschien ook- ik ben dankbaar dat ik dit feest voor het eerst zelf mag vieren.Mijn moederdag-cadeau heb ik eigenlijk al afgelopen woensdag geopend... Nu de kleine naar de kinderopvang gaat, hebben ze daar een leuke "tekening" samen met hem gemaakt. Ik ben altijd al te nieuwsgierig met cadeautjes geweest, maar ZIJN eerste cadeau moest ik gewoon meteen uitpakken (jaja, het was omwikkeld met inpakpapier, super schattig). Wat het geworden is, kunnen jullie trouwens op mijn Instagram zien. :) Heel erg trots!

Mijn cadeau van vandaag werd een hele brede glimlach van mijn lieve Viktor op een (hele) vroege ochtend. Met van die hypnotiserende grote ogen waar je letterlijk in verzuipt. Even kroelen op het bed, flesje opdrinken en ondertussen werd mijn ontbijtje gemaakt. Dankzij Jeroen had ik een heerlijk ontbijt op bed met een vers kopje koffie. Verwend en blij, zo voel ik mij vandaag! Voor de rest van de dag gaan wij alleen maar gezellige dingen doen en natuurlijk gewoon van ons weekend genieten. Happy Mothersday!

4 opmerkingen:

 1. War leuk! Ik heb ook veel tekeningen van mijn dochters mogen ontvangen. Die waren in ons nieuwe schuurtje van ons nieuwe huis heerlijk bezig gisteren. Ik mocht natuurlijk niet kijken in het schuurtje. Geniet van je dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat schattig! Heerlijk :) Dank je wel, jij ook!

   Verwijderen
 2. Heel speciaal zo'n eerste moederdag, het is voor mij alweer bijna 7 jaar geleden ;-) . Ik kreeg ook een mooie tekening (die ze goed voor me verstopt had en heel geheimzinnig over deed hihi) met een foto waarop ze kusjes blaast, heel schattig. Fijne Moederdag!

  BeantwoordenVerwijderen