vrijdag 27 mei 2016

Beauty | Back in my life - Dr Brandt Pores No More

Als jullie mij al langer volgen dan weten jullie dat dit jarenlang een favoriet van mij is geweest. Ik merkte dat dit product de laatste tijd wel erg populair op YouTube werd. Zoveel beauty-guru's vertellen enthousiast over hun liefde voor deze super-primer... en dat wist ik natuurlijk allang. Het werd tijd om mijn oude favoriet weer eens opnieuw te kopen...Ik heb het natuurlijk over Pores No More van Dr Brandt. Wat een geweldig goedje blijft dit toch! Zeker als je last hebt van grove poriën en/of vettere huid.

Vooral het feit dat deze primer de poriën goed kan verbergen maakt hem zo populair. En dat is ook helemaal terecht, ze "verdwijnen" als sneeuw voor de zon (en het resultaat is ook nog eens langdurig). Je foundation gaat ook mooier op de huid liggen door een heerlijke fluweelzachte canvas. Persoonlijk vind ik nog steeds dat deze primer vooral ook heel goed matteert. Al kan ik mij wel herinneren dat ik er vroeger de hele dag glans-vrij mee bleef. Nu begin ik tegen het einde van de (werk)dag toch wel wat glans op mijn voorhoofd te bespeuren. Maar dat is niet erg, dit product is voor mij nog steeds een van de beste anti-shine middeltjes.

Je moet wel een beetje tegen de siliconen-structuur kunnen, maar persoonlijk vind ik dit bij deze primer juist aangenaam. Ik heb zelf een hekel aan siliconen-primers omdat je ze bijna voelt liggen op je huid. Deze is een stuk luchtiger en romiger, waardoor je hem totaal niet voelt zitten. En, nogmaals, je foundation glijdt er daarna heel makkelijk overheen. Pores No More heeft een lichte munt-achtige geur (totaal niet sterk) en een handige pomp-verpakking. Ik ben blij dat ik mijn oude favoriet weer terug heb!

Te koop voor €44,95 bij bijvoorbeeld Douglas. Je doet ongeveer een jaar met zo'n tube (misschien iets korter) en dat kan ik weten, want ik heb er al een stuk of 2-3 van opgemaakt. ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten