woensdag 11 mei 2016

Beauty | Laura Mercier Extreme Neutrals palette

Laura Mercier blijft mij intrigeren. Voor mijn gevoel heb ik mijn stash de laatste tijd wel heel goed aangevuld met producten van dit prachtige merk. Luxe, maar oh zo zijn geld waard. Mag ik jullie aandacht voor mijn laatste aanwinst - Extreme Neutrals Eye Shadow Palette.De naam vind ik niet helemaal terecht, zoals ik ook in mijn shoplog vertelde. Het is geen palette met alleen maar lichte, bijna onzichtbare kleurtjes. Er zitten een aantal prachtige medium em donkere tinten in; allemaal met een neutrale ondertoon, dat dan wel weer. Een erg mooie palette, ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik hem kon bemachtigen!
De verpakking is trouwens echt prachtig. Heel chique en stijlvol, met een grote spiegel aan de binnenkant. Alle oogschaduws hebben ook een naam die je aan de achterkant van het doosje kunt vinden. De textuur is romig, alle kleuren zijn heel goed gepigmenteerd en blenden als een droom.De drie highlighters uit de eerste rij smelten wel met mijn huidskleur, vandaar dat je ze niet goed kunt zien. Het heeft dus niks met pigmentatie te maken, die is namelijk prima. Drie highlighters in een palette kan ik trouwens enorm waarderen. De ene is wat koeler, de andere is wat meer beige en de middelste highlighter bevat een mooie satijnen glans. De andere drie bruine kleuren zijn prachtig om mooie overgangen mee te maken of om all-over te gebruiken.De tweede rij lijkt wat spannender. Ik vind het heerlijk dat er een lichte lila en een medium paars/zilveren kleur in zit. Paars vind ik vaak namelijk net zo draagbaar als bruin; en zeker deze twee kleuren. Je hebt verder genoeg keuze uit de medium bruine shimmery en matte tinten, maar ook een prachtige diepe bruine kleur die voor iets meer drama in je look zal zorgen. Tijd voor een look...


Op de bewegende ooglid draag ik die hele lichte lila kleur uit de onderste rij. Best neutraal, maar het geeft toch net iets extra's, vind ik. Ik heb verder verschillende bruine tinten gemixt, en genoeg diepte gecreƫerd. Deze palette gebruik ik ook graag voor mijn snelle looks. Keuze genoeg uit hele makkelijke kleuren. Dus ja, ik ben nog blijer met deze palette dan verwacht. Ik weet niet zeker of je het ook in Nederland zult vinden, maar de Duitse Douglas zou ik zeker even checken als je die mogelijkheid hebt. En anders -als je het ervoor over hebt- kun je het online vinden via de buitenlandse webshops (zoals Neiman Marcus).

3 opmerkingen:

  1. Wat ziet de verpakking er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt mij een prachtig palette is dit ook weer

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een super mooi palette is dit! Ik zou het zo kopen!

    BeantwoordenVerwijderen