maandag 2 mei 2016

Beauty | MUA highlighter (budget-tip)

In de video van afgelopen week deelde ik al een andere prachtige budget highlighter. Vandaag laat ik zijn grote concurrent zien die stiekem nog iets meer opvalt. Maak kennis met prachtige MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter in de kleur Pink Shimmer.De highlighters van het Engelse budget-merk MUA (oftewel Make-up Academy) zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ik koos bewust voor Pink Shimmer, omdat ik absoluut geen gouden glans wilde. En een beetje roze gloed staat juist weer net iets frisser op mijn huid. De verpakking van deze highlighters is heel simpel en basic, terwijl alle aandacht wordt getrokken naar het patroontje... wow, love it!

Ik kon wel 100'en foto's van deze highlighter maken, de shimmer is zo veelzijdig en zo mooi! Hij lijkt best wel peachy/champagne van kleur, maar bij bepaald licht zie je duidelijk rozige glans. Het is niet overdreven roze en ook weer niet te koel. Ik denk ook zeker dat hij veel mensen zal staan, een kwestie van uitproberen. De shimmer is trouwens heel fijn, er zitten geen grove glitters in (de laatste foto is gemaakt in het zonlicht). De textuur is heel fijn en de kleur is makkelijk om uit te blenden. Een stukje opvallender dan de Catrice highlighter, waar ik het laatst over had, maar nog steeds draagbaar genoeg voor elke dag.
Ik hou van deze highlighter! En ik vraag mij steeds meer af wat mij bezielde om ooit een gouden highlighter te proberen (hallo, NARS Albatros). Ik heb een neutrale ondertoon in mijn huid, dus je zou denken dat zowel gouden als koelere highlighters mij zouden staan... maar als ik dit zie, dan hoef ik echt geen warme highlighter meer. Peachy kan nog wel, maar goud.... nee. Roze is mooi! En staat in mijn ogen toch iets frisser en natuurlijker.MUA highlighters vind je bij de Kruidvat en ze kosten rond €6. Een budget-pareltje? Absoluut! Swatch ze... ;)

3 opmerkingen:

 1. Ik heb deze zelf ook. Hij is echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi! Die swirl in het poeder doet mij ook denken aan MAC, die hebben iets gelijkaardigs met oogschaduw of zo gehad, nee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, dat is waar! Extradimentional heet het, dacht ik! :)

   Verwijderen