maandag 9 mei 2016

Blogged in april 2016

April is weer voorbij gevlogen en wij kunnen de zomer al bijna ruiken. Tijd om terug te blikken op april, blog wise. Tussen de best gelezen artikelen zitten een aantal "oude bekenden", maar ook een aantal aangename verrassingen. En ik deel natuurlijk ook wat random april-artikelen van voorgaande jaren. Enjoy!


5 meest gelezen artikelen van april 2016:

1. Het leed dat "wenkbrauwen verven" heet
Dit oude artikel stond de vorige maand nog op 3 en nu werd hij nog vaker gelezen. Wenkbrauwen verven blijkt dus een populair iets te zijn en dat snap ik ook wel. Al ben ik wel blij dat ik het zelf niet meer hoef te doen. ;)

2. Wat als je opeens werkloos bent
"Wat als" artikelen worden over het algemeen wel goed gelezen en dat vind ik wel fijn. Het zijn toch wel vaak hele persoonlijke artikelen waar ik wat tips en ervaringen in deel. De lange maanden van werkloosheid vond ik heel zwaar, vooral aan het begin. Ik kon toen al eigenlijk niet wachten tot die periode achter de rug zou zijn en ik erover zou kunnen schrijven. Het is dus gelukt! En tuurlijk, het gaat bij iedereen weer anders, maar ik hoop toch dat mijn tips enigszins kunnen helpen.

3.Budget shampoo's zonder SLS
Ook dit oude artikel was in maart al populair, maar in april dus ook nog steeds. Betaalbare producten die het minst schadelijk zijn voor je haar zijn gewild, en dat is begrijpelijk.

4. Tarte Tartelette Tease palette
Dat de review van deze kleine Tarte palette zo populair zou zijn had ik niet echt verwacht. Tuurlijk, Tarte is een prachtig merk dat alle aandacht waard is. Maar het blijf toch lastig dat het niet in Nederland te koop is. Maar lang leven het internet dat dit soort merken toegankelijk maakt! En het blijft natuurlijk leuk om nieuwe palettes te ontdekken, niet waar? ;)

5. Liquid lipsticks van Kat von D, Anastasia en Stila
Nog zo een uit de categorie "moeilijk verkrijgbaar in NL, maar toch een populair onderwerp". Leuk om te zien! Zoals jullie inmiddels hebben gemerkt hou ik juist van dat soort goede merken ook al zijn ze niet zo makkelijk verkrijgbaar. En ik vind het leuk om te zien dat publiek op mijn blog dit net zo interessant vindt.

Het volgende populaire artikel was -verrassend genoeg- het "blogged" artikel van maart. Wow, dus jullie vinden deze artikelen echt steeds leuker! Echt tof om te zien! De meest bekeken video van april is trouwens de MAC swatches video geweest en dat snap ik ook wel, aangezien zoveel mensen een mooie MAC lippenstift kunnen waarderen (of heet dat MAC verslaafd? :P).

5 random april-artikelen van afgelopen jaren:

2010: EOTD: brown sparkle
Ik gooi er "voor de grap" een artikel van 6 jaar geleden in... Geen super duidelijke foto's, maar hey, het is een look. Toen was ik nog een beetje op zoek naar mijn blog-stijl en dat alleen al is op zich wel grappig om te zien.

2011: Oranje deel van mijn (verzorging)stash
In het kader van (toen nog) koninginnedag. Alles oranje, alles in het thema. Geen een van deze producten gebruik ik nog, maar toch leuk om te zien welke merken ik ooit in mijn stash had. Misschien moet ik zo'n artikel ook eens volgend jaar maken...

2012: Lente skincare
Ik weet nog dat ik enorm trots was toen ik foto's voor dit artikel maakte. Het was weer eens wat anders, zo mooi "in de natuur". Dat was nog in het oude huis, wij hadden geen tuin, dus deze foto's had ik langs een pad vlakbij het huis gemaakt. Dat was nog best spannend met mensen die spontaan voorbij liepen. Maar goed, in dat artikel benoemde ik onder andere het super fijne serum van Biotherm dat ik best opnieuw aan mijn skincare routine zou willen toevoegen.

2013: De week van... aan de andere kant van de tafel
"De week van" artikelen waren erg leuk om te maken. In dit artikel deelde ik mijn ervaringen van sollicitatiegesprekken van de andere kant meemaken. Oftewel, hoe komt een sollicitant op mij over. Tja, dat waren nog eens tijden op mijn vorige werk. Maar hey, dat soort dingen komen altijd van pas!

2014: 4x zomerse China Glaze nagellakjes
Wat is China Glaze toch ook een fijn merk, zeker met felle nagellakjes. Als ik weer zin heb in een neon zomers kleurtje, dan grijp ik al snel naar China Glaze. En als ik het zo zie, dan krijg ik extra veel zin in de zomer...

2015: Lessons learned
Dit artikel blijft een soort herinnering aan een periode in mijn leven die ik vorig jaar heb afgesloten. Alle levenslessen die ik heb geleerd in een lastige periode; en waar ik absoluut wijzer door ben geworden. Meteen ook een mooie afsluiter voor vandaag. Happy monday!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten